pendik escort bayan
ak

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

28.07.2016 - 17:33, Güncelleme: 28.07.2016 - 17:33
 

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Sivas Muharip Gaziler Derneği, İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti

SİVAS (AA) - Sivas Muharip Gaziler Derneği, İl Jandarma Komutanı Albay Bektaş Arslan'ı ziyaret etti.Muharip Gaziler Derneği Başkanı Fuat Ahıskalı ve dernek üyeleri, İl Jandarma Komutanı Albay Bektaş Arslan'ı makamında ziyaret ederek, 15 Temmuz'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimin de halkın yanında yer aldığı için teşekkür etti.Ülkenin birliğe ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu belirten Ahıskalı, "Zor bir süreden geçtik. Bu zamanda İl Jandarma Komutanımız ve ekibi, hep yanımızda oldu. Bu nedenle kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz." dedi.
Sivas Muharip Gaziler Derneği, İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti

SİVAS (AA) - Sivas Muharip Gaziler Derneği, İl Jandarma Komutanı Albay Bektaş Arslan'ı ziyaret etti.

Muharip Gaziler Derneği Başkanı Fuat Ahıskalı ve dernek üyeleri, İl Jandarma Komutanı Albay Bektaş Arslan'ı makamında ziyaret ederek, 15 Temmuz'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimin de halkın yanında yer aldığı için teşekkür etti.

Ülkenin birliğe ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu belirten Ahıskalı, "Zor bir süreden geçtik. Bu zamanda İl Jandarma Komutanımız ve ekibi, hep yanımızda oldu. Bu nedenle kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.