pendik escort bayan
ak

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

28.07.2016 - 15:38, Güncelleme: 28.07.2016 - 15:38
 

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

KARAMAN (AA) - Öz Büro İş Sendikası Karaman İl Başkanlığı üyeleri, 15 Temmuz darbe girişimi hakkında basın açıklaması yaptı.FETÖ terör örgütünün...

KARAMAN (AA) - Öz Büro İş Sendikası Karaman İl Başkanlığı üyeleri, 15 Temmuz darbe girişimi hakkında basın açıklaması yaptı.FETÖ terör örgütünün başarısız darbe girişimi sonrası sendikaya bağlı üyelerle Karaman Devlet Hastanesi önünde bir basın açıklaması yapan Öz Büro İş Sendikası Karaman İl Başkanı Mustafa Özdoğan, "15 Temmuz direnişi bütün dünyaya göstermiştir ki ne gizli ilişkiler, ne kahpe senaryolar, ne de kalleşçe kalkışmalarla bu ülkeye kimse operasyon yapamaz ve kimse 80 milyonun kardeşliğini bozamaz." dedi. Öz Büro İş sendikası olarak milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkma mücadelesini kararlılıkla sürdüreceklerini belirten Özdoğan, "Özgür, güçlü ve zengin bir ülkenin onurlu ve mutlu yurttaşları olarak yaşama hedefimize engel olmak isteyen her türlü yapıyla mücadele bizim varlık sebebimizdir. Bu bağlamda 15 Temmuz'un yeni ve aydınlık bir dönemin başlangıcı olduğunu düşünüyor, millet olarak ufkumuzun açık geleceğimizin parlak olduğu coşkusunu yaşıyoruz. Milletimiz, Cumhurbaşkanıyla, meclisiyle, ordusuyla, polisiyle bir bütün olarak şimdi daha güçlüdür. Kazanan Türkiye olmuştur. Kazanan demokrasi olmuştur. Kazanan millet olmuştur." dedi.
KARAMAN (AA) - Öz Büro İş Sendikası Karaman İl Başkanlığı üyeleri, 15 Temmuz darbe girişimi hakkında basın açıklaması yaptı.FETÖ terör örgütünün...
KARAMAN (AA) - Öz Büro İş Sendikası Karaman İl Başkanlığı üyeleri, 15 Temmuz darbe girişimi hakkında basın açıklaması yaptı.
FETÖ terör örgütünün başarısız darbe girişimi sonrası sendikaya bağlı üyelerle Karaman Devlet Hastanesi önünde bir basın açıklaması yapan Öz Büro İş Sendikası Karaman İl Başkanı Mustafa Özdoğan, "15 Temmuz direnişi bütün dünyaya göstermiştir ki ne gizli ilişkiler, ne kahpe senaryolar, ne de kalleşçe kalkışmalarla bu ülkeye kimse operasyon yapamaz ve kimse 80 milyonun kardeşliğini bozamaz." dedi.
Öz Büro İş sendikası olarak milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkma mücadelesini kararlılıkla sürdüreceklerini belirten Özdoğan, "Özgür, güçlü ve zengin bir ülkenin onurlu ve mutlu yurttaşları olarak yaşama hedefimize engel olmak isteyen her türlü yapıyla mücadele bizim varlık sebebimizdir. Bu bağlamda 15 Temmuz'un yeni ve aydınlık bir dönemin başlangıcı olduğunu düşünüyor, millet olarak ufkumuzun açık geleceğimizin parlak olduğu coşkusunu yaşıyoruz. Milletimiz, Cumhurbaşkanıyla, meclisiyle, ordusuyla, polisiyle bir bütün olarak şimdi daha güçlüdür. Kazanan Türkiye olmuştur. Kazanan demokrasi olmuştur. Kazanan millet olmuştur." dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.