pendik escort bayan
ak

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

27.07.2016 - 23:33, Güncelleme: 27.07.2016 - 23:33
 

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

FETÖ'nün darbe girişimi Kırşehir, Sivas ve Kayseri'de vatandaşlar tarafından protesto edildi

KIRŞEHİR/SİVAS/KAYSERİ (AA) - Kırşehir, Sivas ve Kayseri'de Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı vatandaşların "demokrasi nöbeti" devam ediyor. Kırşehir'de ellerinde Türk bayraklarıyla Cacabey Meydanı'nda bir araya gelen vatandaşlar, Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından, dua etti. Vatandaşlar, Kırşehir Belediyesi mehter takımının seslendirdiği kahramanlık türkülerine, ellerindeki Türk bayraklarını sallayarak eşlik etti. Nöbete toplu olarak katılan Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanları, "Demokrasiye evet, darbeye hayır" pankartı açarak, meydandaki vatandaşlara destek verdi. Demokrasi nöbetine, Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Hüseyin Altuntaş, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Kırşehir Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül, Kırşehir Polis Eğitim Merkezi Müdürü Kasım Varol, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli ve çok sayıda vatandaş katıldı.- SivasSivas'ta da Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, FETÖ'nün darbe girişimine tepki gösterdi. 4 Eylül Stadyumu önünde bir araya gelen Sivasspor taraftarları da ellerinde Türk bayrakları ve Sivasspor flamalarıyla sloganlar atarak, Cumhuriyet Meydanına kadar yürüdü. Burada taraftarlar adına açıklama yapan Recep Çelik, devletin ve milletin büyük bir feraset içinde, bu hain darbe girişimine en güzel cevabı verdiğine dikkati çekti. Çelik, "Ülkenin birliğine, vatanın bölünmez bütünlüğüne yönelik böylesi alçak ve hain saldırılar asla başarıya ulaşamayacaktır. Vatanına, milletine ve bayrağına her zaman büyük bir inançla bağlı olan Sivasspor taraftarları olarak, aziz milletimize, demokrasimize ve milli iradeye yapılan bu hain girişimi esef ve şiddetle kınıyor, devlete ve millete karşı yapılan darbe girişimine yiğitçe direnirken hayatını kaybeden demokrasi şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum." dedi. Alanda toplanan vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lehine tezahüratta bulundu. - KayseriKayseri'de FETÖ'nün darbe girişimine tepki gösteren binlerce vatandaş, bugün de meydanları boş bırakmadı. Ellerinde Türk bayraklarıyla Cumhuriyet Meydanı'na akın eden vatandaşlar marşlar ve şarkılar okudu, ilahilere eşlik etti. Meydanların minik nöbetçilerinin ilgi odağı haline geldiği buluşmada, yerel sanatçılar da sahne alarak vatandaşlara destek verdi.
FETÖ'nün darbe girişimi Kırşehir, Sivas ve Kayseri'de vatandaşlar tarafından protesto edildi

KIRŞEHİR/SİVAS/KAYSERİ (AA) - Kırşehir, Sivas ve Kayseri'de Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı vatandaşların "demokrasi nöbeti" devam ediyor.

Kırşehir'de ellerinde Türk bayraklarıyla Cacabey Meydanı'nda bir araya gelen vatandaşlar, Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından, dua etti. Vatandaşlar, Kırşehir Belediyesi mehter takımının seslendirdiği kahramanlık türkülerine, ellerindeki Türk bayraklarını sallayarak eşlik etti.

Nöbete toplu olarak katılan Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanları, "Demokrasiye evet, darbeye hayır" pankartı açarak, meydandaki vatandaşlara destek verdi.

Demokrasi nöbetine, Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Hüseyin Altuntaş, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Kırşehir Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül, Kırşehir Polis Eğitim Merkezi Müdürü Kasım Varol, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli ve çok sayıda vatandaş katıldı.

- Sivas

Sivas'ta da Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, FETÖ'nün darbe girişimine tepki gösterdi.

4 Eylül Stadyumu önünde bir araya gelen Sivasspor taraftarları da ellerinde Türk bayrakları ve Sivasspor flamalarıyla sloganlar atarak, Cumhuriyet Meydanına kadar yürüdü.

Burada taraftarlar adına açıklama yapan Recep Çelik, devletin ve milletin büyük bir feraset içinde, bu hain darbe girişimine en güzel cevabı verdiğine dikkati çekti. Çelik, "Ülkenin birliğine, vatanın bölünmez bütünlüğüne yönelik böylesi alçak ve hain saldırılar asla başarıya ulaşamayacaktır. Vatanına, milletine ve bayrağına her zaman büyük bir inançla bağlı olan Sivasspor taraftarları olarak, aziz milletimize, demokrasimize ve milli iradeye yapılan bu hain girişimi esef ve şiddetle kınıyor, devlete ve millete karşı yapılan darbe girişimine yiğitçe direnirken hayatını kaybeden demokrasi şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum." dedi.

Alanda toplanan vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lehine tezahüratta bulundu.

- Kayseri

Kayseri'de FETÖ'nün darbe girişimine tepki gösteren binlerce vatandaş, bugün de meydanları boş bırakmadı.

Ellerinde Türk bayraklarıyla Cumhuriyet Meydanı'na akın eden vatandaşlar marşlar ve şarkılar okudu, ilahilere eşlik etti.

Meydanların minik nöbetçilerinin ilgi odağı haline geldiği buluşmada, yerel sanatçılar da sahne alarak vatandaşlara destek verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.