pendik escort bayan
ak

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

27.07.2016 - 21:53, Güncelleme: 27.07.2016 - 21:53
 

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik tepkiler kapsamında mehteran...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik tepkiler kapsamında mehteran eşliğinde yürüyüş düzenledi.Kırıkkale Belediyesi önünde toplanan çok sayıda esnaf, mehteran eşliğinde Zafer Caddesi'nden geçerek Cumhuriyet Meydanı'na yürüdü. Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin 2023'lere doğru büyük bir başarıyla ilerlediğini ve bu başarılı ilerlemenin AB ülkeleri ile dünya devletlerine büyük rahatsızlık verdiğini söyledi.Bazı devletlerin düşüncesinin Ortadoğu'da büyük İsrail'i ve Kürt devletini kurup Türkiye'yi etkisiz hale getirmek olduğunu söyleyen Köstekli, şöyle konuştu:"Bütün çalışmaları bu. Müslümanlıkla hiç ilgisi olmayan FETÖ terör örgütü maalesef ülkemizin ve devletimin iyi niyetini suistimal ederek bizi 15 Temmuzlara getirmiştir ancak vatandaşlarımız, ordumuzun içindeki şerefli askerlerimiz, polis teşkilatının şerefli insanları, güzel bacılarımız ülkemize sahip çıktılar. İl Jandarma Komutanımıza o gece vali ve belediye başkanımızı tutuklama emri geliyor ancak o şerefli komutan birçok ilde olduğu gibi askeriyenin önüne kamyon çektirmedi. Valimizin, belediye başkanımızın ve devletimizin yanında oldu."Programda, İl Müftülüğünce görevlendirilen din görevlileri Kuran-ı Kerim okuyarak, dua etti. Öte yandan, Cumhuriyet Meydanı'nı dolduran binlerce vatandaş ellerindeki Türk bayraklarıyla "demokrasi nöbetini" sürdürüyor.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik tepkiler kapsamında mehteran...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik tepkiler kapsamında mehteran eşliğinde yürüyüş düzenledi.

Kırıkkale Belediyesi önünde toplanan çok sayıda esnaf, mehteran eşliğinde Zafer Caddesi'nden geçerek Cumhuriyet Meydanı'na yürüdü.

Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin 2023'lere doğru büyük bir başarıyla ilerlediğini ve bu başarılı ilerlemenin AB ülkeleri ile dünya devletlerine büyük rahatsızlık verdiğini söyledi.

Bazı devletlerin düşüncesinin Ortadoğu'da büyük İsrail'i ve Kürt devletini kurup Türkiye'yi etkisiz hale getirmek olduğunu söyleyen Köstekli, şöyle konuştu:

"Bütün çalışmaları bu. Müslümanlıkla hiç ilgisi olmayan FETÖ terör örgütü maalesef ülkemizin ve devletimin iyi niyetini suistimal ederek bizi 15 Temmuzlara getirmiştir ancak vatandaşlarımız, ordumuzun içindeki şerefli askerlerimiz, polis teşkilatının şerefli insanları, güzel bacılarımız ülkemize sahip çıktılar. İl Jandarma Komutanımıza o gece vali ve belediye başkanımızı tutuklama emri geliyor ancak o şerefli komutan birçok ilde olduğu gibi askeriyenin önüne kamyon çektirmedi. Valimizin, belediye başkanımızın ve devletimizin yanında oldu."

Programda, İl Müftülüğünce görevlendirilen din görevlileri Kuran-ı Kerim okuyarak, dua etti.

Öte yandan, Cumhuriyet Meydanı'nı dolduran binlerce vatandaş ellerindeki Türk bayraklarıyla "demokrasi nöbetini" sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.