pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

27.07.2016 - 20:08, Güncelleme: 27.07.2016 - 20:08
 

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki göstermek için toplanan kişilere...

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki göstermek için toplanan kişilere ikramlarda bulunduklarını bildirdi. Kaplan, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Gün Birlik Günü" sloganıyla, Kızılay Meydanı'nda ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde demokrasi nöbeti tutanlara destek verdiklerini söyledi.Her zaman halkın yanında olduklarını ve olmaya da devem ettiklerini belirten Kaplan, "Ankara’ya Beypazarı’ndan ikramlarımızı gönderdik. Ekiplerimiz demokrasi nöbeti tutan halkımıza ikram desteğine devam edeceklerdir. Birbirimize kenetlenmek durumundayız." diye konuştu.
ANKARA (AA) - Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki göstermek için toplanan kişilere...

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki göstermek için toplanan kişilere ikramlarda bulunduklarını bildirdi.

Kaplan, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Gün Birlik Günü" sloganıyla, Kızılay Meydanı'nda ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde demokrasi nöbeti tutanlara destek verdiklerini söyledi.

Her zaman halkın yanında olduklarını ve olmaya da devem ettiklerini belirten Kaplan, "Ankara’ya Beypazarı’ndan ikramlarımızı gönderdik. Ekiplerimiz demokrasi nöbeti tutan halkımıza ikram desteğine devam edeceklerdir. Birbirimize kenetlenmek durumundayız." diye konuştu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.