pendik escort bayan
ak

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

27.07.2016 - 01:23, Güncelleme: 27.07.2016 - 01:23
 

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Konya'da Mevlana Meydanı'nda toplanan vatandaşların "demokrasi nöbeti" devam ediyor

KONYA (AA) - Konya'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlatılan "demokrasi nöbeti" sürüyor.Ellerinde Türk bayraklarıyla Mevlana Meydanı'nı dolduran kadın erkek, genç yaşlı on binlerce vatandaş, darbe girişimini protesto ediyor.Katılımcılar, "Dik dur, eğilme, bu millet seninle", "Vur vur inlesin, Pensilvanya dinlesin" sloganları atıyor.Gecenin ilerleyen saatlerinde Türk bayrakları ile donattıkları araçlarıyla konvoy oluşturup kentin belirli noktalarında protestolarına devam eden vatandaşlar, darbe girişimine tepkilerini gün ağarıncaya kadar sürdürüyor.Tasavvuf müziği sanatçısı Emirhan Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, nöbetin 12'nci günü olmasına rağmen meydandaki kalabalığın gitgide arttığını söyledi.Her akşam sahne alarak, meydanı dolduran vatandaşlara ilahiler seslendirdiğini belirten Doğan, ''Vatan nöbetini, ilahilerle vakit geçirerek gerçekleştiriyoruz. Bu olay, ülkemizin birlik ve beraberliğinin ne kadar güçlü olduğunu tüm dünyaya gösterdi.'' diye konuştu.
Konya'da Mevlana Meydanı'nda toplanan vatandaşların "demokrasi nöbeti" devam ediyor

KONYA (AA) - Konya'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlatılan "demokrasi nöbeti" sürüyor.

Ellerinde Türk bayraklarıyla Mevlana Meydanı'nı dolduran kadın erkek, genç yaşlı on binlerce vatandaş, darbe girişimini protesto ediyor.

Katılımcılar, "Dik dur, eğilme, bu millet seninle", "Vur vur inlesin, Pensilvanya dinlesin" sloganları atıyor.

Gecenin ilerleyen saatlerinde Türk bayrakları ile donattıkları araçlarıyla konvoy oluşturup kentin belirli noktalarında protestolarına devam eden vatandaşlar, darbe girişimine tepkilerini gün ağarıncaya kadar sürdürüyor.

Tasavvuf müziği sanatçısı Emirhan Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, nöbetin 12'nci günü olmasına rağmen meydandaki kalabalığın gitgide arttığını söyledi.

Her akşam sahne alarak, meydanı dolduran vatandaşlara ilahiler seslendirdiğini belirten Doğan, ''Vatan nöbetini, ilahilerle vakit geçirerek gerçekleştiriyoruz. Bu olay, ülkemizin birlik ve beraberliğinin ne kadar güçlü olduğunu tüm dünyaya gösterdi.'' diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.