pendik escort bayan
ak

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

27.07.2016 - 00:03, Güncelleme: 27.07.2016 - 00:03
 

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Kırşehir, Yozgat ve Kırıkkale'de vatandaşlar "demokrasi nöbeti"ne devam ediyor

KIRŞEHİR / YOZGAT / KIRIKKALE (AA) - Kırşehir, Yozgat ve Kırıkkale'de Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı vatandaşların "demokrasi nöbeti" devam ediyor. Kırşehir'de vatandaşlar, ellerindeki Türk bayraklarıyla Cacabey Meydanı'nda bir araya geldi. Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından, dualar edildi. Kırşehir Belediyesi mehter takımının seslendirdiği kahramanlık türkülerine vatandaşlar Türk bayrakları sallayarak eşlik etti. Kırşehir'de yaşayan Afganlar da demokrasi nöbetine katıldı. Meydanda bulunan vatadandaşlara destek veren Afganlar, üzerinde "Türkiye-Afganistan Birlik ve Beraberlik Dayanışma Gücü", "Korkma, çekinme, üzülme, hüzünlenme, ye'se kapılma, Allah bizimle beraberdir" yazıları ile Türk ve Afgan bayraklarının yer aldığı pankart açtı.Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, Cacabey Meydanındaki demokrasi nöbetinde vatandaşlara Türk bayrağı dağıtmaya devam etti. İl Müdürü Şaban Güneş, her gün bin bayrak dağıttıklarını belirterek, darbe girişimin olduğu ilk akşam dağıtılan yaklaşık 3 bin adet ile rakamın 15 bine yaklaştığını söyledi.Demokrasi nöbetine Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli ve çok sayıda vatandaş katıldı.- YozgatYozgat'ta, akşam saatlerinden itibaren Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan binlerce vatandaş, ellerindeki Türk bayraklarıyla "demokrasi nöbetini" sürdürdü. Nöbete küçük çocuklar da anne ve babalarıyla katıldı. Meydandaki buluşmaya Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Belediye Başkanı Kazım Arslan, İl Jandarma Komutanı Albay Selçuk Yıldırım da destek verdi.Yozgat Belediyesi mehter takımı meydanda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara gösteri sundu. Memur-Sen, bazı sivil toplum kuruluşları ve Sarıkaya İlçesi Süt Üreticileri Birliği de vatandaşlara yemek, çay ve süt ikramında bulundu. - KırıkkaleKırıkkale'de binlerce vatandaş, Cumhuriyet Meydanı'nı doldurarak ellerindeki Türk bayraklarıyla "demokrasi nöbetini" sürdürdü.Kırıkkale Belediyesi mehter takımı eşliğinde "demokrasi nöbetine" devam eden vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sevgilerini gösteren sloganları attı, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in idamını istedi.İl Müftülüğünce görevlendirilen din görevlileri, Kur'an-ı Kerim okuyarak, dua etti.
Kırşehir, Yozgat ve Kırıkkale'de vatandaşlar "demokrasi nöbeti"ne devam ediyor

KIRŞEHİR / YOZGAT / KIRIKKALE (AA) - Kırşehir, Yozgat ve Kırıkkale'de Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı vatandaşların "demokrasi nöbeti" devam ediyor.

Kırşehir'de vatandaşlar, ellerindeki Türk bayraklarıyla Cacabey Meydanı'nda bir araya geldi. Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından, dualar edildi. Kırşehir Belediyesi mehter takımının seslendirdiği kahramanlık türkülerine vatandaşlar Türk bayrakları sallayarak eşlik etti.

Kırşehir'de yaşayan Afganlar da demokrasi nöbetine katıldı. Meydanda bulunan vatadandaşlara destek veren Afganlar, üzerinde "Türkiye-Afganistan Birlik ve Beraberlik Dayanışma Gücü", "Korkma, çekinme, üzülme, hüzünlenme, ye'se kapılma, Allah bizimle beraberdir" yazıları ile Türk ve Afgan bayraklarının yer aldığı pankart açtı.

Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, Cacabey Meydanındaki demokrasi nöbetinde vatandaşlara Türk bayrağı dağıtmaya devam etti. İl Müdürü Şaban Güneş, her gün bin bayrak dağıttıklarını belirterek, darbe girişimin olduğu ilk akşam dağıtılan yaklaşık 3 bin adet ile rakamın 15 bine yaklaştığını söyledi.

Demokrasi nöbetine Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli ve çok sayıda vatandaş katıldı.

- Yozgat

Yozgat'ta, akşam saatlerinden itibaren Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan binlerce vatandaş, ellerindeki Türk bayraklarıyla "demokrasi nöbetini" sürdürdü. Nöbete küçük çocuklar da anne ve babalarıyla katıldı.

Meydandaki buluşmaya Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Belediye Başkanı Kazım Arslan, İl Jandarma Komutanı Albay Selçuk Yıldırım da destek verdi.

Yozgat Belediyesi mehter takımı meydanda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara gösteri sundu.

Memur-Sen, bazı sivil toplum kuruluşları ve Sarıkaya İlçesi Süt Üreticileri Birliği de vatandaşlara yemek, çay ve süt ikramında bulundu.


- Kırıkkale

Kırıkkale'de binlerce vatandaş, Cumhuriyet Meydanı'nı doldurarak ellerindeki Türk bayraklarıyla "demokrasi nöbetini" sürdürdü.

Kırıkkale Belediyesi mehter takımı eşliğinde "demokrasi nöbetine" devam eden vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sevgilerini gösteren sloganları attı, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in idamını istedi.

İl Müftülüğünce görevlendirilen din görevlileri, Kur'an-ı Kerim okuyarak, dua etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.