pendik escort bayan
ak

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

25.07.2016 - 18:33, Güncelleme: 25.07.2016 - 18:33
 

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Sivas'ın Kangal ilçesinde belediye tarafından yaptırılan 15 Temmuz Demokrasi Parkı'nın açılışı gerçekleştirildi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Kangal ilçesinde belediye tarafından yaptırılan 15 Temmuz Demokrasi Parkı'nın açılışı yapıldı.Karşıyaka Mahallesi'nde yaklaşık 1 ay önce yapımına başlanan ve tamamlanan parkın açılış töreninde konuşan Kangal Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, demokrasi için mücadele eden kahramanların isminin unutulmaması için parka "15 Temmuz Demokrasi Parkı" ismini verdiklerini söyledi. Parkın ilçeye hayırlı olmasını dileyen Öztürk, "Bu tarihin ve demokrasi için mücadele eden kahramanlarımızın unutulmaması için parka 15 Temmuz Demokrasi Parkı adını verdik." dedi.İlçede yeni bir park daha yapacaklarını aktaran Öztürk, "O parka da 15 Temmuz'da adını tarihe altın harflerle yazdıran kahramanlarımızın ismini koyacağız. Açılışını yaptığımız parkımız Kangal halkımıza, demokrasi kahramanlarımıza ve geleceğimizin teminatı çocuklarımıza armağan olsun." diye konuştu. Açılışa, Kangal Kaymakamı Sinan Aşçı ve vatandaşlar katıldı.
Sivas'ın Kangal ilçesinde belediye tarafından yaptırılan 15 Temmuz Demokrasi Parkı'nın açılışı gerçekleştirildi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Kangal ilçesinde belediye tarafından yaptırılan 15 Temmuz Demokrasi Parkı'nın açılışı yapıldı.

Karşıyaka Mahallesi'nde yaklaşık 1 ay önce yapımına başlanan ve tamamlanan parkın açılış töreninde konuşan Kangal Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, demokrasi için mücadele eden kahramanların isminin unutulmaması için parka "15 Temmuz Demokrasi Parkı" ismini verdiklerini söyledi.

Parkın ilçeye hayırlı olmasını dileyen Öztürk, "Bu tarihin ve demokrasi için mücadele eden kahramanlarımızın unutulmaması için parka 15 Temmuz Demokrasi Parkı adını verdik." dedi.

İlçede yeni bir park daha yapacaklarını aktaran Öztürk, "O parka da 15 Temmuz'da adını tarihe altın harflerle yazdıran kahramanlarımızın ismini koyacağız. Açılışını yaptığımız parkımız Kangal halkımıza, demokrasi kahramanlarımıza ve geleceğimizin teminatı çocuklarımıza armağan olsun." diye konuştu.

Açılışa, Kangal Kaymakamı Sinan Aşçı ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.