pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

25.07.2016 - 12:28, Güncelleme: 25.07.2016 - 12:28
 

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Sinema ve tiyatro oyuncusu Ali Uyandıran: "Yaşım gereği gördüğüm hiçbir darbe, ülkeye, millete, sanata bir kazanım sağlamamıştır. Türkiye, milletiyle bir bütün olduğunu göstererek tüm dünyaya gerekli cevabı vermiştir"- "Fikirleriniz ve geleceğe bakış açın

ESKİŞEHİR (AA) - Sinema ve tiyatro oyuncusu Ali Uyandıran, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine Türk halkının gerekli cevabı verdiğini söyledi. Uyandıran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sanatın ve sanatçının her daim milletinin yanında, demokrasi ve özgürlüklerin tarafında olması gerektiğini vurguladı. Darbe gecesi evinde olduğunu aktaran Uyandıran, “Televizyon izliyordum ailemle. İlerleyen saatlerde ekranlara düşen görüntülere herkes gibi hakikaten çok şaşırdım." şeklinde konuştu.Devletin içinde sözde devlet kurma çabasında olanların başarılı olamayacağını kaydeden Uyandıran, “Yaşım gereği gördüğüm hiçbir darbe, ülkeye, millete, sanata bir kazanım sağlamamıştır. Darbelerle huzur, sükunet, birlik sağlanamaz. Ülkemizi, özellikle gençlerimizi düşündükçe tek çözümün eğitim, istikrarlı gelişim ve üretim olduğuna inanıyorum. Dinamik olmanın ve her zaman üretmek üzere çaba göstermenin sonucu muhakkak ki başarıyla neticelenir.” dedi. - "Türkiye, milletiyle bir bütün olduğunu göstererek tüm dünyaya gerekli cevabı vermiştir"Söz konusu ülkenin birliği ve beraberliği olduğunda toplumun düşüncelerini bir kenara bırakıp meydanlarda demokrasi nöbetinde olmasının gurur verdiğini ifade eden Uyandıran, sözlerini şöyle sürdürdü:"İstediğiniz partiye gönül verebilirsiniz. Demokrasi, özgürlük zaten böyle bir şeydir. Fikirleriniz ve geleceğe bakış açınız doğrultusunda herhangi bir siyasi lideri sevebilirsiniz, destekleyebilirsiniz. Sanat da böyle bir şeydir. Bir sinema filmi çekersiniz, bir tiyatro oyunu koyarsınız ortaya, birileri beğenir birileri de beğenmeyebilir. Eleştiriyle zorbalığı birbirine karıştırmamalıyız. Ben 15 yıl süren ‘Bizimkiler’ dizisinin bir oyuncusu olarak Türk halkını, nabzını gayet iyi biliyorum. Yaşım gereği gördüğüm hiçbir darbe, ülkeye, millete, sanata bir kazanım sağlamamıştır. Türkiye, milletiyle bir bütün olduğunu göstererek tüm dünyaya gerekli cevabı vermiştir."
Sinema ve tiyatro oyuncusu Ali Uyandıran: "Yaşım gereği gördüğüm hiçbir darbe, ülkeye, millete, sanata bir kazanım sağlamamıştır. Türkiye, milletiyle bir bütün olduğunu göstererek tüm dünyaya gerekli cevabı vermiştir"- "Fikirleriniz ve geleceğe bakış açın

ESKİŞEHİR (AA) - Sinema ve tiyatro oyuncusu Ali Uyandıran, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine Türk halkının gerekli cevabı verdiğini söyledi.

Uyandıran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sanatın ve sanatçının her daim milletinin yanında, demokrasi ve özgürlüklerin tarafında olması gerektiğini vurguladı. Darbe gecesi evinde olduğunu aktaran Uyandıran, “Televizyon izliyordum ailemle. İlerleyen saatlerde ekranlara düşen görüntülere herkes gibi hakikaten çok şaşırdım." şeklinde konuştu.

Devletin içinde sözde devlet kurma çabasında olanların başarılı olamayacağını kaydeden Uyandıran, “Yaşım gereği gördüğüm hiçbir darbe, ülkeye, millete, sanata bir kazanım sağlamamıştır. Darbelerle huzur, sükunet, birlik sağlanamaz. Ülkemizi, özellikle gençlerimizi düşündükçe tek çözümün eğitim, istikrarlı gelişim ve üretim olduğuna inanıyorum. Dinamik olmanın ve her zaman üretmek üzere çaba göstermenin sonucu muhakkak ki başarıyla neticelenir.” dedi.

- "Türkiye, milletiyle bir bütün olduğunu göstererek tüm dünyaya gerekli cevabı vermiştir"

Söz konusu ülkenin birliği ve beraberliği olduğunda toplumun düşüncelerini bir kenara bırakıp meydanlarda demokrasi nöbetinde olmasının gurur verdiğini ifade eden Uyandıran, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İstediğiniz partiye gönül verebilirsiniz. Demokrasi, özgürlük zaten böyle bir şeydir. Fikirleriniz ve geleceğe bakış açınız doğrultusunda herhangi bir siyasi lideri sevebilirsiniz, destekleyebilirsiniz. Sanat da böyle bir şeydir. Bir sinema filmi çekersiniz, bir tiyatro oyunu koyarsınız ortaya, birileri beğenir birileri de beğenmeyebilir. Eleştiriyle zorbalığı birbirine karıştırmamalıyız. Ben 15 yıl süren ‘Bizimkiler’ dizisinin bir oyuncusu olarak Türk halkını, nabzını gayet iyi biliyorum. Yaşım gereği gördüğüm hiçbir darbe, ülkeye, millete, sanata bir kazanım sağlamamıştır. Türkiye, milletiyle bir bütün olduğunu göstererek tüm dünyaya gerekli cevabı vermiştir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.