pendik escort bayan
ak

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

25.07.2016 - 12:23, Güncelleme: 25.07.2016 - 12:23
 

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

KONYA (AA) - Konya'nın Karapınar ilçesinde düzenlenen demokrasi nöbeti devam ediyor. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen nöbete, AK Parti Konya Milletvekili...

KONYA (AA) - Konya'nın Karapınar ilçesinde düzenlenen demokrasi nöbeti devam ediyor. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen nöbete, AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, İlçe Belediye Başkanı Mehmet Yaka ve Belediye Başkan Yardımcısı Emre Özsoy katıldı.Etyemez, burada yaptığı konuşmada, 15 Temmuz akşamı Türkiye'nin çok ciddi bir saldırıyla karşı karşıya kaldığını söyledi. Milletin her kesiminin birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu belirten Etyemez, şunları ifade etti: "Darbenin, kesinlikle darbe olmadığını söylüyorlar. Ülke olarak çok darbeler yaşadık. Bu aslında bir darbe değil baş kaldırış, bir isyan. Devlete saldırı. Cumhurbaşkanımızı öldürmek istiyorlardı. Otelde onu teslim alarak öldürmek istiyorlardı. Bir plan yapıyorlar, tutmuyor ama onların planı üzerinde Allah'ın da bir planı var. Allah'ın planı bozulamaz. O gece Allah'ın planı tuttu. Devletin yasama organı olan ve tarihinde olmamış şekilde TBMM'ye bomba attılar. Özel hareket birliğini, emniyeti bombaladılar. Genelkurmayı işgal ettiler. Milletin kendisine silah çevirdi ,kurşun yağdırdılar. Bunu ancak ülkenin düşmanları yapar. Türk devleti FETÖ'nün de PKK’nın da üstesinden gelecek güce sahiptir. İnşallah ülkemiz huzura kavuşacaktır."
KONYA (AA) - Konya'nın Karapınar ilçesinde düzenlenen demokrasi nöbeti devam ediyor. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen nöbete, AK Parti Konya Milletvekili...

KONYA (AA) - Konya'nın Karapınar ilçesinde düzenlenen demokrasi nöbeti devam ediyor.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen nöbete, AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, İlçe Belediye Başkanı Mehmet Yaka ve Belediye Başkan Yardımcısı Emre Özsoy katıldı.

Etyemez, burada yaptığı konuşmada, 15 Temmuz akşamı Türkiye'nin çok ciddi bir saldırıyla karşı karşıya kaldığını söyledi.

Milletin her kesiminin birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu belirten Etyemez, şunları ifade etti:

"Darbenin, kesinlikle darbe olmadığını söylüyorlar. Ülke olarak çok darbeler yaşadık. Bu aslında bir darbe değil baş kaldırış, bir isyan. Devlete saldırı. Cumhurbaşkanımızı öldürmek istiyorlardı. Otelde onu teslim alarak öldürmek istiyorlardı. Bir plan yapıyorlar, tutmuyor ama onların planı üzerinde Allah'ın da bir planı var. Allah'ın planı bozulamaz. O gece Allah'ın planı tuttu. Devletin yasama organı olan ve tarihinde olmamış şekilde TBMM'ye bomba attılar. Özel hareket birliğini, emniyeti bombaladılar. Genelkurmayı işgal ettiler. Milletin kendisine silah çevirdi ,kurşun yağdırdılar. Bunu ancak ülkenin düşmanları yapar. Türk devleti FETÖ'nün de PKK’nın da üstesinden gelecek güce sahiptir. İnşallah ülkemiz huzura kavuşacaktır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.