pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

25.07.2016 - 11:53, Güncelleme: 25.07.2016 - 11:53
 

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Çubuk ilçesinde Alperen Ocakları ve Çubuk Terör Mağdurları Derneği üyeleri, FETÖ'nün darbe girişimine tepki gösterdi

ANKARA (AA) - Ankara’nın Çubuk ilçesinde Alperen Ocakları ve Çubuk Terör Mağdurları Derneği üyeleri, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto etti. Alperen Ocakları ve Çubuk Terör Mağdurları Derneği ile bazı sivil toplum kuruluşları üyeleri, Atatürk Parkı’nda bir araya geldi. İmam Hüseyin Mahallesi Camii imamı Bülent Güçlü, Kur'an-ı Kerim okudu, şehitler için dualar edildi, çocuklar ilahiler söyledi. Çubuk Alperen Ocakları Başkanı Salih Akgönüllü, ülkesini ve milletini seven gençler olarak meydanlarda olduklarını belirterek, ‘’Allahım bir daha böyle bir olay ile imtihan etmesin’’ dedi. 15 Temmuz'da darbe girişiminde bulunanların, tank, uçak ve tüfeklerle kendi insanlarına ateş açtığını anlatan Akgönülü, Türk milleti geçmişte olduğu gibi bütün dünyayı dik duruşuna imrendirerek canı pahasına darbenin karşısında korkusuzca durduğunu ve darbe girişimini onurlu bir biçimde engellediğini aktardı. Siyasi farklılık gözetmeksizin birlik ve beraberlik içerisine tüm Çubukluların Atatürk Parkı’nda bulunduğunu kaydeden Akgönülü, ’’Gönlü vatan sevgisiyle dolu olan biz gençler burada gördüğünüz gibi meydanlardayız. Vatanını milletini sevenler sayesinde Türkiye'yi hain planlarla bölmek isteyen riyakarlar amaçlarına ulaşamamışlardır. Türk milleti canını teslim etmeden asla ve asla vatanını teslim etmeyecektir’’ ifadelerini kullandı. Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan da şehit yakınları ve gaziler olarak meydanda olduklarını anlatarak, hiçbir şahısın, örgütün ve devletin Türkiye’yi bölmeye gücünün yetmeyeceğini söyledi. Türk milletinin kendine yapılanı asla unutmayacak ve bu oyunun bir parçası olan bütün bölücü kansızlara en ağır bedeli ödeteceğini vurgulayan Avan, "Allah’ın izniyle hesaplar tutmamış, hainler milletin asil duruşu karşısında neye uğradıklarını şaşırmışlardır. Türk milleti kiralık beyinlerin oluşturduğu bu kirli defteri darbecilerin yüzüne bir tokat gibi çarpmıştır. Vatan uğruna ölümü göze alan milletimiz, yalnızca darbecilere değil bütün dünyaya Türk milletinin onurunu tek vücut olarak göstermişlerdir. Biz şehit yakınları olarak vatan hainlerine yönelik idam cezasının gelmesini istiyoruz. Bu konudaki isteğimizi de her defasında ilan ediyoruz" diye konuştu.Kızılay Çubuk Şubesi tarafından su ve sıcak çorba dağıtıldığı protestoya, Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, Belediye Başkanı Tuncay Acehan, AK Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, İlçe Müftüsü Bilal Kara, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Çubuk ilçesinde Alperen Ocakları ve Çubuk Terör Mağdurları Derneği üyeleri, FETÖ'nün darbe girişimine tepki gösterdi

ANKARA (AA) - Ankara’nın Çubuk ilçesinde Alperen Ocakları ve Çubuk Terör Mağdurları Derneği üyeleri, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto etti.

Alperen Ocakları ve Çubuk Terör Mağdurları Derneği ile bazı sivil toplum kuruluşları üyeleri, Atatürk Parkı’nda bir araya geldi. İmam Hüseyin Mahallesi Camii imamı Bülent Güçlü, Kur'an-ı Kerim okudu, şehitler için dualar edildi, çocuklar ilahiler söyledi.

Çubuk Alperen Ocakları Başkanı Salih Akgönüllü, ülkesini ve milletini seven gençler olarak meydanlarda olduklarını belirterek, ‘’Allahım bir daha böyle bir olay ile imtihan etmesin’’ dedi. 15 Temmuz'da darbe girişiminde bulunanların, tank, uçak ve tüfeklerle kendi insanlarına ateş açtığını anlatan Akgönülü, Türk milleti geçmişte olduğu gibi bütün dünyayı dik duruşuna imrendirerek canı pahasına darbenin karşısında korkusuzca durduğunu ve darbe girişimini onurlu bir biçimde engellediğini aktardı.

Siyasi farklılık gözetmeksizin birlik ve beraberlik içerisine tüm Çubukluların Atatürk Parkı’nda bulunduğunu kaydeden Akgönülü, ’’Gönlü vatan sevgisiyle dolu olan biz gençler burada gördüğünüz gibi meydanlardayız. Vatanını milletini sevenler sayesinde Türkiye'yi hain planlarla bölmek isteyen riyakarlar amaçlarına ulaşamamışlardır. Türk milleti canını teslim etmeden asla ve asla vatanını teslim etmeyecektir’’ ifadelerini kullandı.

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan da şehit yakınları ve gaziler olarak meydanda olduklarını anlatarak, hiçbir şahısın, örgütün ve devletin Türkiye’yi bölmeye gücünün yetmeyeceğini söyledi.

Türk milletinin kendine yapılanı asla unutmayacak ve bu oyunun bir parçası olan bütün bölücü kansızlara en ağır bedeli ödeteceğini vurgulayan Avan, "Allah’ın izniyle hesaplar tutmamış, hainler milletin asil duruşu karşısında neye uğradıklarını şaşırmışlardır. Türk milleti kiralık beyinlerin oluşturduğu bu kirli defteri darbecilerin yüzüne bir tokat gibi çarpmıştır. Vatan uğruna ölümü göze alan milletimiz, yalnızca darbecilere değil bütün dünyaya Türk milletinin onurunu tek vücut olarak göstermişlerdir. Biz şehit yakınları olarak vatan hainlerine yönelik idam cezasının gelmesini istiyoruz. Bu konudaki isteğimizi de her defasında ilan ediyoruz" diye konuştu.

Kızılay Çubuk Şubesi tarafından su ve sıcak çorba dağıtıldığı protestoya, Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, Belediye Başkanı Tuncay Acehan, AK Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, İlçe Müftüsü Bilal Kara, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.