pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

25.07.2016 - 00:38, Güncelleme: 25.07.2016 - 00:38
 

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Sivas, Yozgat ve Niğde'de FETÖ'nün darbe girişimi protesto edildi- Cem Vakfı Sivas Şubesi Başkanı Dağ: "Biz ancak tek yürek olursak varız, ayakta durabiliriz. Eğer dağılırsak, parçalanırsak bir yere varamayız"

SİVAS / YOZGAT / NİĞDE (AA) - Sivas, Yozgat ve Niğde'de meydanlarda toplanan binlerce vatandaş, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı "demokrasi nöbetlerini" sürdürüyor.Ellerinde pankartlar ve Türk bayraklarıyla akşam saatlerinde Sivas Valiliği önünde toplanan vatandaşlar, şehitler için saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşı okudu.Alanı dolduran vatandaşlar, sık sık FETÖ aleyhine sloganlar attı. Kuran'ı Kerim okunan programda vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sevgi gösterisinde bulundu.Programda bazı çocuklar vatan sevgisini anlatan şiirler okudu.Cem Vakfı Sivas Şubesi Başkanı Ali Dağ, burada yaptığı konuşmada, darbe girişimini kınadıklarını belirterek, Türkiye'nin bir daha bu tür acıları yaşamamasını temenni etti.Türkiye'nin darbelerden çok çektiğini dile getiren Dağ, şunları kaydetti: "Biz ancak tek yürek olursak varız, ayakta durabiliriz. Eğer dağılırsak, parçalanırsak bir yere varamayız. Tam da terör örgütleri ve dış güçlerin istediği gibi oluruz. Onun için bir, iri ve diri olmalıyız. Bizim başka şansımız yok. Devletin bekası için bu memlekette yaşayan tüm insanların aynı bayrak altında, aynı vatanda tek yürek olması lazım. Bizim olmazsa olmazımız devletin birliği ve bekasıdır. İşte bu yüzden biz ikinci bir emre kadar alanlardayız. Hiçbir ayrım yapmadan, ötekileştirmeden, laik, demokratik cumhuriyete sahip çıkarak, Türk devletinin varlığı ve birliği için alanlarda beklemeye devam edeceğiz." - YozgatYozgat'ta da Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, demokrasi nöbetini sürdürdü.Bazı sivil toplum örtüleri ve esnaflar, vatandaşlara tavuk döner ve çay ikramında bulundu. Meydana kurulan sahnenin üzerindeki temsili darağacına FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen'in maketi asıldı.Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği Genel Başkanı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül, burada yaptığı konuşmada, bir ülkede lider varsa ve insanlar da ona inanıyorsa o ülkeye hiçbir şey olmayacağını belirtti.Demokrasi nöbetine, Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, İl Genel Meclisi Başkanı Hacı Şahbaz ve AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz de katıldı.- NiğdeNiğde'de de çok sayıda vatandaş, FETÖ'nün askeri darbe girişimine tepki gösterdi.Ellerinde Türk bayraklarıyla Niğde Cumhuriyet Meydanı'nı dolduran vatandaşlar, demokrasi nöbetine devam etti.Vatandaşlar, "Dik dur eğilme, inananlar seninle" şeklinde slogan atarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek verdi.
Sivas, Yozgat ve Niğde'de FETÖ'nün darbe girişimi protesto edildi- Cem Vakfı Sivas Şubesi Başkanı Dağ: "Biz ancak tek yürek olursak varız, ayakta durabiliriz. Eğer dağılırsak, parçalanırsak bir yere varamayız"

SİVAS / YOZGAT / NİĞDE (AA) - Sivas, Yozgat ve Niğde'de meydanlarda toplanan binlerce vatandaş, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı "demokrasi nöbetlerini" sürdürüyor.

Ellerinde pankartlar ve Türk bayraklarıyla akşam saatlerinde Sivas Valiliği önünde toplanan vatandaşlar, şehitler için saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşı okudu.

Alanı dolduran vatandaşlar, sık sık FETÖ aleyhine sloganlar attı. Kuran'ı Kerim okunan programda vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sevgi gösterisinde bulundu.

Programda bazı çocuklar vatan sevgisini anlatan şiirler okudu.

Cem Vakfı Sivas Şubesi Başkanı Ali Dağ, burada yaptığı konuşmada, darbe girişimini kınadıklarını belirterek, Türkiye'nin bir daha bu tür acıları yaşamamasını temenni etti.

Türkiye'nin darbelerden çok çektiğini dile getiren Dağ, şunları kaydetti:

"Biz ancak tek yürek olursak varız, ayakta durabiliriz. Eğer dağılırsak, parçalanırsak bir yere varamayız. Tam da terör örgütleri ve dış güçlerin istediği gibi oluruz. Onun için bir, iri ve diri olmalıyız. Bizim başka şansımız yok. Devletin bekası için bu memlekette yaşayan tüm insanların aynı bayrak altında, aynı vatanda tek yürek olması lazım. Bizim olmazsa olmazımız devletin birliği ve bekasıdır. İşte bu yüzden biz ikinci bir emre kadar alanlardayız. Hiçbir ayrım yapmadan, ötekileştirmeden, laik, demokratik cumhuriyete sahip çıkarak, Türk devletinin varlığı ve birliği için alanlarda beklemeye devam edeceğiz."


- Yozgat

Yozgat'ta da Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, demokrasi nöbetini sürdürdü.

Bazı sivil toplum örtüleri ve esnaflar, vatandaşlara tavuk döner ve çay ikramında bulundu. Meydana kurulan sahnenin üzerindeki temsili darağacına FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen'in maketi asıldı.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği Genel Başkanı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül, burada yaptığı konuşmada, bir ülkede lider varsa ve insanlar da ona inanıyorsa o ülkeye hiçbir şey olmayacağını belirtti.

Demokrasi nöbetine, Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, İl Genel Meclisi Başkanı Hacı Şahbaz ve AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz de katıldı.


- Niğde

Niğde'de de çok sayıda vatandaş, FETÖ'nün askeri darbe girişimine tepki gösterdi.

Ellerinde Türk bayraklarıyla Niğde Cumhuriyet Meydanı'nı dolduran vatandaşlar, demokrasi nöbetine devam etti.

Vatandaşlar, "Dik dur eğilme, inananlar seninle" şeklinde slogan atarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.