pendik escort bayan
ak

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

25.07.2016 - 00:13, Güncelleme: 25.07.2016 - 00:13
 

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Kırıkkale, Kırşehir ve Nevşehir'de meydanlarda toplanan vatandaşlar, "demokrasi nöbeti"ni sürdürdü

KIRIKKALE / KIRŞEHİR / NEVŞEHİR (AA) - Kırıkkale, Kırşehir ve Nevşehir'de meydanlarda toplanan binlerce vatandaş, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı'nı akşam saatlerinden itibaren dolduran vatandaşlar, ellerindeki Türk bayraklarıyla "demokrasi nöbeti"ne devam etti.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için "Dik dur eğilme, Kırıkkale seninle" ve "Ne mutlu Türk'üm diyene" şeklinde sloganlar atan vatandaşlar, FETÖ elebaşının idamını istedi.İl Müftülüğü tarafından görevlendirilen din görevlileri, Kur'an-ı Kerim okuyarak, dua etti.Kırıkkale Belediyesi ekipleri, vatandaşlara nohutlu pilav ikramında bulundu.- KırşehirEllerinde Türk bayraklarıyla Cacabey Meydanı'nı dolduran vatandaşlar, Kırşehir Belediyesi mehter takımının kahramanlık türküleriyle nöbetine devam etti. Sivil toplum kuruluşları ve belediye, meydanda toplananlara çeşitli ikramlarda bulundu.Kırşehir Avcılar ve Atıcılar Kulübü üyeleri de Cacabey Meydanı'na avcı kıyafetleriyle gelerek meydandakilere destek verdi."Darbeye hayır, demokrasiye evet" şeklinde pankart taşıyan avcılar, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli ile fotoğraf çektirdi. Demokrasi nöbetine AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Hacı Turan da katıldı.- NevşehirNevşehir'de Diriliş Meydanı’nda bir araya gelen yaklaşık 20 bin kişi, FETÖ'nün askeri darbe girişimine tepki gösterdi. Ellerinde Türk bayraklarıyla meydanda "demokrasi nöbeti" tutan vatandaşlar, “Dik dur, eğilme, bu millet seninle”, “Fetullah gelecek, hesap verecek” sloganları attı. Meydana kurulan sahneden Vali İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Belediye Başkanı Hasan Ünver halkı selamladı, kentteki çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de halka hitap etti.
Kırıkkale, Kırşehir ve Nevşehir'de meydanlarda toplanan vatandaşlar, "demokrasi nöbeti"ni sürdürdü

KIRIKKALE / KIRŞEHİR / NEVŞEHİR (AA) - Kırıkkale, Kırşehir ve Nevşehir'de meydanlarda toplanan binlerce vatandaş, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.

Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı'nı akşam saatlerinden itibaren dolduran vatandaşlar, ellerindeki Türk bayraklarıyla "demokrasi nöbeti"ne devam etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için "Dik dur eğilme, Kırıkkale seninle" ve "Ne mutlu Türk'üm diyene" şeklinde sloganlar atan vatandaşlar, FETÖ elebaşının idamını istedi.

İl Müftülüğü tarafından görevlendirilen din görevlileri, Kur'an-ı Kerim okuyarak, dua etti.

Kırıkkale Belediyesi ekipleri, vatandaşlara nohutlu pilav ikramında bulundu.

- Kırşehir

Ellerinde Türk bayraklarıyla Cacabey Meydanı'nı dolduran vatandaşlar, Kırşehir Belediyesi mehter takımının kahramanlık türküleriyle nöbetine devam etti.

Sivil toplum kuruluşları ve belediye, meydanda toplananlara çeşitli ikramlarda bulundu.

Kırşehir Avcılar ve Atıcılar Kulübü üyeleri de Cacabey Meydanı'na avcı kıyafetleriyle gelerek meydandakilere destek verdi.

"Darbeye hayır, demokrasiye evet" şeklinde pankart taşıyan avcılar, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli ile fotoğraf çektirdi.

Demokrasi nöbetine AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Hacı Turan da katıldı.

- Nevşehir

Nevşehir'de Diriliş Meydanı’nda bir araya gelen yaklaşık 20 bin kişi, FETÖ'nün askeri darbe girişimine tepki gösterdi.

Ellerinde Türk bayraklarıyla meydanda "demokrasi nöbeti" tutan vatandaşlar, “Dik dur, eğilme, bu millet seninle”, “Fetullah gelecek, hesap verecek” sloganları attı.

Meydana kurulan sahneden Vali İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Belediye Başkanı Hasan Ünver halkı selamladı, kentteki çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de halka hitap etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.