pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

24.07.2016 - 22:48, Güncelleme: 24.07.2016 - 22:48
 

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Eskişehir'de vatandaşlar, FETÖ'nün darbe girişimine karşı "demokrasi nöbeti"ni sürdürüyor

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki amacıyla "demokrasi nöbeti"ne devam ediyor.Vilayet Meydanı'nda toplanan vatandaşlar saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı'nı okudu. Ellerinde Türk bayraklarıyla FETÖ'nün darbe girişimini kınayan vatandaşlar, olaylarda hayatını kaybedenler için okunan Kur'an-ı Kerim'i dinleyip, dua etti.Meydandaki binlerce vatandaşa, Türk Kızılayı, ilçe belediyeleri, çeşitli kurum ve kuruşlar tarafından da yiyecek ve içecek ikram edildi. Vilayet Meydanı'ndaki "demokrasi nöbeti"nde vatandaşlar çalınan müzikler eşliğinde ellerinde bulunan Türk bayrakları ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümet lehinde slogan attılar.
Eskişehir'de vatandaşlar, FETÖ'nün darbe girişimine karşı "demokrasi nöbeti"ni sürdürüyor

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki amacıyla "demokrasi nöbeti"ne devam ediyor.

Vilayet Meydanı'nda toplanan vatandaşlar saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı'nı okudu. Ellerinde Türk bayraklarıyla FETÖ'nün darbe girişimini kınayan vatandaşlar, olaylarda hayatını kaybedenler için okunan Kur'an-ı Kerim'i dinleyip, dua etti.

Meydandaki binlerce vatandaşa, Türk Kızılayı, ilçe belediyeleri, çeşitli kurum ve kuruşlar tarafından da yiyecek ve içecek ikram edildi.

Vilayet Meydanı'ndaki "demokrasi nöbeti"nde vatandaşlar çalınan müzikler eşliğinde ellerinde bulunan Türk bayrakları ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümet lehinde slogan attılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.