pendik escort bayan
ak

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

22.07.2016 - 20:43, Güncelleme: 22.07.2016 - 20:43
 

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Sulakyurt ilçesinde, darbe girişimine karşı koyarken hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı koyarken hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı.Kaymakam Fikret Dağ ve vatandaşlar, Hükümet Konağı önünde toplandı. Grup, daha sonra sloganlar atarak Sulakyurt Merkez Camisi'ne yürüdü.Burada, FETÖ'nün darbe girişimine karşı koyarken hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı.Kaymakam Dağ, ilçede demokrasi nöbetlerine devam edildiğini ve bütün vatandaşların katılımı ve coşkusu ile demokrasi yürüyüşü gerçekleştirildiğini söyledi. Tüm yurtta olduğu gibi Sulakyurt ilçesinde de vatandaşların aynı duygu ve değerler çerçevesinde bir araya geldiğini ifade eden Dağ, "Demokrasi yürüyüşüne ve şehitlerimiz için kılınan cenaze namazına katılan tüm halkımıza teşekkür ederim. Aziz Türk milletine inancımız sonsuzdur. Demokrasiye ve hukuka bağlılığımız ilelebet sürecektir." dedi.Program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve yapılan dualarla son buldu.
Sulakyurt ilçesinde, darbe girişimine karşı koyarken hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı koyarken hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Kaymakam Fikret Dağ ve vatandaşlar, Hükümet Konağı önünde toplandı. Grup, daha sonra sloganlar atarak Sulakyurt Merkez Camisi'ne yürüdü.

Burada, FETÖ'nün darbe girişimine karşı koyarken hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Kaymakam Dağ, ilçede demokrasi nöbetlerine devam edildiğini ve bütün vatandaşların katılımı ve coşkusu ile demokrasi yürüyüşü gerçekleştirildiğini söyledi.

Tüm yurtta olduğu gibi Sulakyurt ilçesinde de vatandaşların aynı duygu ve değerler çerçevesinde bir araya geldiğini ifade eden Dağ, "Demokrasi yürüyüşüne ve şehitlerimiz için kılınan cenaze namazına katılan tüm halkımıza teşekkür ederim. Aziz Türk milletine inancımız sonsuzdur. Demokrasiye ve hukuka bağlılığımız ilelebet sürecektir." dedi.

Program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve yapılan dualarla son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.