pendik escort bayan
ak

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

21.07.2016 - 17:43, Güncelleme: 21.07.2016 - 17:43
 

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

ANKARA (AA) - Çubuk Ziraat Odası Başkanı Orhan Gülle, Çubuklu çiftçiler ve üreticiler olarak her zaman hükumetin ve devletin yanında olduklarını belirtti....

ANKARA (AA) - Çubuk Ziraat Odası Başkanı Orhan Gülle, Çubuklu çiftçiler ve üreticiler olarak her zaman hükumetin ve devletin yanında olduklarını belirtti. Gülle, makamında düzenlediği basın toplantısında darbe girişimine tepki gösterdi. Kimsenin Türkiye’ye darbe yapmaya gücünün yetmeyeceğine işaret eden Gülle, her zaman hükumetin ve devletin yanında olduklarını belirterek, bu ülkeye böyle bir ihaneti kimsenin yapmaya hakkı olmadığını kaydetti.Çubuklu çiftçiler olarak bu Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini kesinlikle lanetlediklerini belirten Gülle, şöyle devam etti: "Bu Fetullahçı Terör Örgütü mensupları tarafından düzenlenen kalkışmayla ülkemizin geleceğiyle oynanmaya çalışılmıştır. Allah’ın yardımıyla hükumetin ve milletimizin dik durmasıyla hainlerin, kalleşlerin, alçakların güçleri buna yetmedi. Ülkemizin birliğini, beraberliğini bozmaya güçleri yetmedi. Tüm dünyaya karşı hem ülkemiz hem milletimiz hem de hükumetimiz çok büyük ve güçlü olduğunu bir kez daha göstermiştir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının da olayın yaşandığı ilk saatlerden bu yana ülkesine ve milli iradeye ne kadar sahip çıktığını hep birlikte gördük."
ANKARA (AA) - Çubuk Ziraat Odası Başkanı Orhan Gülle, Çubuklu çiftçiler ve üreticiler olarak her zaman hükumetin ve devletin yanında olduklarını belirtti....

ANKARA (AA) - Çubuk Ziraat Odası Başkanı Orhan Gülle, Çubuklu çiftçiler ve üreticiler olarak her zaman hükumetin ve devletin yanında olduklarını belirtti.

Gülle, makamında düzenlediği basın toplantısında darbe girişimine tepki gösterdi.

Kimsenin Türkiye’ye darbe yapmaya gücünün yetmeyeceğine işaret eden Gülle, her zaman hükumetin ve devletin yanında olduklarını belirterek, bu ülkeye böyle bir ihaneti kimsenin yapmaya hakkı olmadığını kaydetti.

Çubuklu çiftçiler olarak bu Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini kesinlikle lanetlediklerini belirten Gülle, şöyle devam etti:

"Bu Fetullahçı Terör Örgütü mensupları tarafından düzenlenen kalkışmayla ülkemizin geleceğiyle oynanmaya çalışılmıştır. Allah’ın yardımıyla hükumetin ve milletimizin dik durmasıyla hainlerin, kalleşlerin, alçakların güçleri buna yetmedi. Ülkemizin birliğini, beraberliğini bozmaya güçleri yetmedi. Tüm dünyaya karşı hem ülkemiz hem milletimiz hem de hükumetimiz çok büyük ve güçlü olduğunu bir kez daha göstermiştir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının da olayın yaşandığı ilk saatlerden bu yana ülkesine ve milli iradeye ne kadar sahip çıktığını hep birlikte gördük."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.