pendik escort bayan
ak

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

21.07.2016 - 02:13, Güncelleme: 21.07.2016 - 02:13
 

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Çankırı'da bir lokanta sahibi, FETÖ'nün darbe girişimine tepki göstermek için meydanda nöbet tutan vatandaşlara çorba ve ekmek dağıttı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da bir lokanta sahibi, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki göstermek amacıyla "demokrasi nöbeti" tutan vatandaşlara çorba ve ekmek ikram etti.Lokanta işletmecisi Servet Sevindim, Belediye Meydanı'nda demokrasi nöbeti tutan 5 bin kişiye çorba ve ekmek ikramında bulunuyor.Sevindim, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yüce millete her şeyin feda olması gerektiğini söyledi.Darbe girişimine ilk günden itibaren sokakta cevap verdiklerini belirten Sevindim, "Darbe kalkışmasının olduğu ilk günden itibaren biz de sokaklara çıkıp sabahlara kadar burada bekledik. Halkımız da sabahlara kadar demokrasi nöbetine katılıyor. Onların acıktığını düşünerek çorba ikramında bulunduk." dedi.Sevindim, tüm vatandaşların parti ayrımı yapmadan darbeye karşı çıktığını dile getirdi.Katılımcılara ikramlarının süreceğini anlatan Sevindim, "Bugün çorba ikram ettik. Önümüzdeki günlerde de helva ikram edeceğiz. Malımız, canımız, her şeyimiz vatana feda olsun." diye konuştu.
Çankırı'da bir lokanta sahibi, FETÖ'nün darbe girişimine tepki göstermek için meydanda nöbet tutan vatandaşlara çorba ve ekmek dağıttı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da bir lokanta sahibi, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki göstermek amacıyla "demokrasi nöbeti" tutan vatandaşlara çorba ve ekmek ikram etti.

Lokanta işletmecisi Servet Sevindim, Belediye Meydanı'nda demokrasi nöbeti tutan 5 bin kişiye çorba ve ekmek ikramında bulunuyor.

Sevindim, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yüce millete her şeyin feda olması gerektiğini söyledi.

Darbe girişimine ilk günden itibaren sokakta cevap verdiklerini belirten Sevindim, "Darbe kalkışmasının olduğu ilk günden itibaren biz de sokaklara çıkıp sabahlara kadar burada bekledik. Halkımız da sabahlara kadar demokrasi nöbetine katılıyor. Onların acıktığını düşünerek çorba ikramında bulunduk." dedi.

Sevindim, tüm vatandaşların parti ayrımı yapmadan darbeye karşı çıktığını dile getirdi.

Katılımcılara ikramlarının süreceğini anlatan Sevindim, "Bugün çorba ikram ettik. Önümüzdeki günlerde de helva ikram edeceğiz. Malımız, canımız, her şeyimiz vatana feda olsun." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.