pendik escort bayan
ak

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

19.07.2016 - 19:43, Güncelleme: 19.07.2016 - 19:43
 

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Eskişehir'de TÜGVA ve Türk Harb-İş Sendikası üyeleri FETÖ'nün darbe girişimini protesto etti

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) ve Türk Harb-İş Sendikası üyeleri, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto etti.Anadolu Üniversitesi (AÜ) Yunus Emre Yerleşkesi önünde toplanan TÜGVA üyeleri İstiklal Marşı okuyup, darbe girişimini engellemeye çalışırken hayatını kaybedenler için dua etti. Vakfın Eskişehir Temsilcisi Fatih Sert, burada yaptığı konuşmada, 15 Temmuz gecesi devletin içine sızmış hain FETÖ milislerinin, milletin vergisiyle alınan silahlarla masum kolluk kuvvetleri ve milletin iradesine kastettiğini söyledi. Necip Türk milletinin tanka, topa, uçağa, helikoptere ve tüfeğe aldırmadan göğsüne zırh gibi gerdiği imanıyla canı pahasına bu darbe girişimini engellediğini dile getiren Sert, şunları kaydetti: ''Bu uğurda canını feda eden şehitlerimizin ruhu şad olsun. Kanını, canını bir an bile düşünmeden tankların önüne yatarak, önündeki, yanındaki arkadaşlarının vurulduğunu göre göre silahsız bir biçimde kurşunların önüne kendini atarak yüksek tepelerdeki uzun namlulu silahlar ile tek tek vurularak hayatını feda eden şehitlerimizin kanlarının yerde kalmaması için millet iradesi yanındaki birlikteliğin tüm kurumların iş birliği içinde sürdürülmesi istisnasız bir zorunluluktur. Darbe girişimi ülkemizdeki dengeleri alt üst etmiş iken hiçbir kurumun herhangi bir dengeden söz ederek kanımızı döken teröristlerin varlığının devamına göz yumması kabul edilemez." -"Hiç kimse bu millet iradesiyle oyun oynayamaz"Türk Harb-İş Sendikası üyeleri de FETÖ'nün darbe girişimine tepki gösterdi.Vilayet Meydanı'nda bir araya gelen sendika üyeleri adına konuşan Şube Başkanı Şenol Yılmaz, yurt genelinde herkesin tek ses ve tek yürek olarak sergilediği cesaret ve kararlılıkla ülkesine, demokrasisine sahip çıktığını vurguladı.Paralel çete mensuplarının artık yüce Türk adaletinin elinde olduğunu dile getiren Yılmaz, şöyle devam etti:"Darbe girişiminin hemen akabinde ülkemizi karanlığa sürüklemek isteyen paralel terör çetesinin üyelerine karşı, sabaha kadar demokrasi nöbetti tutan, sabah da normal hayatlarına dönen asil milletin adı Türk milletidir. Milletimiz kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, çocuğuyla kısacası bütün fertleriyle Türk bayraklarını alıp meydanlara koşarak, sabaha kadar nöbet tutmuş, paralel çeteye karşı dimdik ayakta durarak birlik ve beraberliğini göstermiştir. Bu hain girişimde göstermiştir ki Türk milleti demokrasi konusunda engin bir tecrübeye sahiptir. Hiç kimse bu millet iradesiyle oyun oynayamaz."Gruptakiler, açıklamanın ardından dağıldı.
Eskişehir'de TÜGVA ve Türk Harb-İş Sendikası üyeleri FETÖ'nün darbe girişimini protesto etti

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) ve Türk Harb-İş Sendikası üyeleri, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto etti.

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Yunus Emre Yerleşkesi önünde toplanan TÜGVA üyeleri İstiklal Marşı okuyup, darbe girişimini engellemeye çalışırken hayatını kaybedenler için dua etti.

Vakfın Eskişehir Temsilcisi Fatih Sert, burada yaptığı konuşmada, 15 Temmuz gecesi devletin içine sızmış hain FETÖ milislerinin, milletin vergisiyle alınan silahlarla masum kolluk kuvvetleri ve milletin iradesine kastettiğini söyledi.

Necip Türk milletinin tanka, topa, uçağa, helikoptere ve tüfeğe aldırmadan göğsüne zırh gibi gerdiği imanıyla canı pahasına bu darbe girişimini engellediğini dile getiren Sert, şunları kaydetti:

''Bu uğurda canını feda eden şehitlerimizin ruhu şad olsun. Kanını, canını bir an bile düşünmeden tankların önüne yatarak, önündeki, yanındaki arkadaşlarının vurulduğunu göre göre silahsız bir biçimde kurşunların önüne kendini atarak yüksek tepelerdeki uzun namlulu silahlar ile tek tek vurularak hayatını feda eden şehitlerimizin kanlarının yerde kalmaması için millet iradesi yanındaki birlikteliğin tüm kurumların iş birliği içinde sürdürülmesi istisnasız bir zorunluluktur. Darbe girişimi ülkemizdeki dengeleri alt üst etmiş iken hiçbir kurumun herhangi bir dengeden söz ederek kanımızı döken teröristlerin varlığının devamına göz yumması kabul edilemez."

-"Hiç kimse bu millet iradesiyle oyun oynayamaz"

Türk Harb-İş Sendikası üyeleri de FETÖ'nün darbe girişimine tepki gösterdi.

Vilayet Meydanı'nda bir araya gelen sendika üyeleri adına konuşan Şube Başkanı Şenol Yılmaz, yurt genelinde herkesin tek ses ve tek yürek olarak sergilediği cesaret ve kararlılıkla ülkesine, demokrasisine sahip çıktığını vurguladı.

Paralel çete mensuplarının artık yüce Türk adaletinin elinde olduğunu dile getiren Yılmaz, şöyle devam etti:

"Darbe girişiminin hemen akabinde ülkemizi karanlığa sürüklemek isteyen paralel terör çetesinin üyelerine karşı, sabaha kadar demokrasi nöbetti tutan, sabah da normal hayatlarına dönen asil milletin adı Türk milletidir. Milletimiz kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, çocuğuyla kısacası bütün fertleriyle Türk bayraklarını alıp meydanlara koşarak, sabaha kadar nöbet tutmuş, paralel çeteye karşı dimdik ayakta durarak birlik ve beraberliğini göstermiştir. Bu hain girişimde göstermiştir ki Türk milleti demokrasi konusunda engin bir tecrübeye sahiptir. Hiç kimse bu millet iradesiyle oyun oynayamaz."

Gruptakiler, açıklamanın ardından dağıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.