pendik escort bayan
ak

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

17.07.2016 - 15:03, Güncelleme: 17.07.2016 - 15:03
 

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Konya'da sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve oda başkanları, FETÖ darbe girişimine tepki gösterdi- MÜSİAD Konya Şube Başkanı Şimşek:- "Milli irademize ve demokrasiye sahip çıkmak için meydanları dolduran, tankların üzerine çıkan kahraman milletimiz,

KONYA (AA) - Konya'da iş dünyasının önde gelen sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile oda başkanları Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Konya Şube Başkanı Lütfi Şimşek, iş adamları adına derneğin şube binasında yaptığı açıklamada, Konya'da iş dünyasının önde gelen kuruluşlarının milli iradeye sahip çıktığını söyledi.Milli iradeyi korurken şehit düşen güvenlik görevlilerine ve vatandaşlara rahmet dileyen Şimşek, Türk milletinin 15 Temmuz Cuma gecesi yaşananları ve bu geceyi yaşatanları hiçbir zaman unutmayacağını söyledi.Darbe girişiminde bulunanların emirleri milletin iradesinden almadığını belirten Şimşek, bunların talimatı Türkiye'yi karıştırmak ve büyümesine engel olmak isteyen uluslararası güç odakları ve hain şebekelerden aldığını vurguladı. Cuntacıların darbe girişiminde bulunarak TBMM'yi bombaladığını ifade eden Şimşek, darbecilerin masum vatandaşlara ateş açarak kalkışmayı korkunç bir terör saldırısına dönüştürdüğünü vurguladı.Şimşek, yapılan kanlı eylemin devletin ve milletin kahramanca direnişi sonucu püskürtüldüğünü aktararak, şunları kaydetti:"İş dünyasının temsilcileri olarak, bugün de cesur milletimizin ve milli iradeyi arkasına alan seçilmiş meşru hükümetin yanında olduğumuzu ilan etmek istiyoruz. Milli irademize ve demokrasiye sahip çıkmak için meydanları dolduran, tankların üzerine çıkan kahraman milletimiz Türkiye'de 'darbe' deyimine son vermiştir. Bu bakımdan 15 Temmuz, yalnızca Türkiye'nin değil dünyanın da 'Milli İrade Bayramı' olmuştur. Bu süreçte, öncelikle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız ile hükümetimizin kararlığı halkımızı cesaretlendirmiştir. Yine, darbeye kalkışanlara tek bir ağızdan karşı çıkan parti liderleri ile STK'larımızın sağduyulu açıklamalarına ve basınımızın darbe karşıtı tutumuna, demokrasimize sahip çıkan necip milletimize, emniyet güçlerimize, darbe girişimine destek vermeyen ordu mensuplarımıza tek tek teşekkür ediyoruz."Toplantıya, Konya Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çevik, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım, İpekyolu Derneği Başkanı Tahir Şahin, Girişimci İşadamları Derneği Başkanı Vehbi Demirci ve diğer işadamları kuruluşu temsilcileri katıldı.
Konya'da sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve oda başkanları, FETÖ darbe girişimine tepki gösterdi- MÜSİAD Konya Şube Başkanı Şimşek:- "Milli irademize ve demokrasiye sahip çıkmak için meydanları dolduran, tankların üzerine çıkan kahraman milletimiz,

KONYA (AA) - Konya'da iş dünyasının önde gelen sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile oda başkanları Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Konya Şube Başkanı Lütfi Şimşek, iş adamları adına derneğin şube binasında yaptığı açıklamada, Konya'da iş dünyasının önde gelen kuruluşlarının milli iradeye sahip çıktığını söyledi.

Milli iradeyi korurken şehit düşen güvenlik görevlilerine ve vatandaşlara rahmet dileyen Şimşek, Türk milletinin 15 Temmuz Cuma gecesi yaşananları ve bu geceyi yaşatanları hiçbir zaman unutmayacağını söyledi.

Darbe girişiminde bulunanların emirleri milletin iradesinden almadığını belirten Şimşek, bunların talimatı Türkiye'yi karıştırmak ve büyümesine engel olmak isteyen uluslararası güç odakları ve hain şebekelerden aldığını vurguladı.

Cuntacıların darbe girişiminde bulunarak TBMM'yi bombaladığını ifade eden Şimşek, darbecilerin masum vatandaşlara ateş açarak kalkışmayı korkunç bir terör saldırısına dönüştürdüğünü vurguladı.

Şimşek, yapılan kanlı eylemin devletin ve milletin kahramanca direnişi sonucu püskürtüldüğünü aktararak, şunları kaydetti:

"İş dünyasının temsilcileri olarak, bugün de cesur milletimizin ve milli iradeyi arkasına alan seçilmiş meşru hükümetin yanında olduğumuzu ilan etmek istiyoruz. Milli irademize ve demokrasiye sahip çıkmak için meydanları dolduran, tankların üzerine çıkan kahraman milletimiz Türkiye'de 'darbe' deyimine son vermiştir. Bu bakımdan 15 Temmuz, yalnızca Türkiye'nin değil dünyanın da 'Milli İrade Bayramı' olmuştur. Bu süreçte, öncelikle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız ile hükümetimizin kararlığı halkımızı cesaretlendirmiştir. Yine, darbeye kalkışanlara tek bir ağızdan karşı çıkan parti liderleri ile STK'larımızın sağduyulu açıklamalarına ve basınımızın darbe karşıtı tutumuna, demokrasimize sahip çıkan necip milletimize, emniyet güçlerimize, darbe girişimine destek vermeyen ordu mensuplarımıza tek tek teşekkür ediyoruz."

Toplantıya, Konya Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çevik, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım, İpekyolu Derneği Başkanı Tahir Şahin, Girişimci İşadamları Derneği Başkanı Vehbi Demirci ve diğer işadamları kuruluşu temsilcileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.