pendik escort bayan
ak

FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

17.07.2016 - 02:28, Güncelleme: 17.07.2016 - 02:28
 

FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

AK Parti Çubuk İlçe Başkanı Demirtaş: " Bu kalkışma girişimine karşı milletimiz hükümetimizle beraberdir"

ANKARA (AA) - AK Parti Çubuk İlçe Başkanı Baki Demirbaş, FETÖ'nün darbe girişimine tepki göstererek, bu kalkışma girişimine karşı milletin hükümetle beraber olduğunu bildirdi. Demirbaş, yaptığı yazılı açıklamada, bir kalkışma girişimi yapıldığını, ancak milletin gerektiği gibi çok hızlı bir şekilde cevabı verdiğini vurguladı. Milletin darbecilere geçit vermediğini ifade eden Demirbaş, açıklamasında şunları kaydetti:"Bir taraftan bütün teşkilat üyelerimiz bir taraftan da tüm ilçe halkımız Atatürk Parkı'nda toplanarak demokrasimize ve milletimize sahip çıkmıştır. Bu kalkışma girişimine karşı milletimiz hükümetimizle beraberdir. Milletimiz, nicelerini atlattığı gibi Allah'ın izniyle bu kalkışmayı da atlatacaktır. Gün milli iradeye sahip çıkma günüdür. Bütün Çubuklular milli irade gaspçılarına direnmiştir. Darbe girişimi, milletimizin ve güvenlik güçlerimizin sağduyusuyla bertaraf edilmiştir. Tüm Çubuk halkımıza sabaha kadar uyumayıp Esenboğa Havaalanı'nda ve meydanlarda milli iradeye sahip çıkmıştır. Hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet milletimize sabır dilerim."
AK Parti Çubuk İlçe Başkanı Demirtaş: " Bu kalkışma girişimine karşı milletimiz hükümetimizle beraberdir"

ANKARA (AA) - AK Parti Çubuk İlçe Başkanı Baki Demirbaş, FETÖ'nün darbe girişimine tepki göstererek, bu kalkışma girişimine karşı milletin hükümetle beraber olduğunu bildirdi.

Demirbaş, yaptığı yazılı açıklamada, bir kalkışma girişimi yapıldığını, ancak milletin gerektiği gibi çok hızlı bir şekilde cevabı verdiğini vurguladı.

Milletin darbecilere geçit vermediğini ifade eden Demirbaş, açıklamasında şunları kaydetti:

"Bir taraftan bütün teşkilat üyelerimiz bir taraftan da tüm ilçe halkımız Atatürk Parkı'nda toplanarak demokrasimize ve milletimize sahip çıkmıştır. Bu kalkışma girişimine karşı milletimiz hükümetimizle beraberdir. Milletimiz, nicelerini atlattığı gibi Allah'ın izniyle bu kalkışmayı da atlatacaktır. Gün milli iradeye sahip çıkma günüdür. Bütün Çubuklular milli irade gaspçılarına direnmiştir. Darbe girişimi, milletimizin ve güvenlik güçlerimizin sağduyusuyla bertaraf edilmiştir. Tüm Çubuk halkımıza sabaha kadar uyumayıp Esenboğa Havaalanı'nda ve meydanlarda milli iradeye sahip çıkmıştır. Hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet milletimize sabır dilerim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.