pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma

01.09.2016 - 14:03, Güncelleme: 01.09.2016 - 14:03
 

Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma

Çankırı'da Eldivan Kaymakamı İnaltekin görevden uzaklaştırıldı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, Eldivan Kaymakamı Sinan İnaltekin açığa alındı. Alınan bilgiye göre, darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında Eldivan Kaymakamı İnaltekin, İçişleri Bakanlığınca görevinden uzaklaştırıldı. İnaltekin, vali yardımcılarının daha önce görevden alınması nedeniyle vali yardımcı vekilliği görevini de yürütüyordu. Çankırı'da daha önce 2 vali yardımcısı ile Bayramören ve Orta Kaymakamları da açığa alınmıştı.
Çankırı'da Eldivan Kaymakamı İnaltekin görevden uzaklaştırıldı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, Eldivan Kaymakamı Sinan İnaltekin açığa alındı.

Alınan bilgiye göre, darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında Eldivan Kaymakamı İnaltekin, İçişleri Bakanlığınca görevinden uzaklaştırıldı.

İnaltekin, vali yardımcılarının daha önce görevden alınması nedeniyle vali yardımcı vekilliği görevini de yürütüyordu.

Çankırı'da daha önce 2 vali yardımcısı ile Bayramören ve Orta Kaymakamları da açığa alınmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.