pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma

27.08.2016 - 10:58, Güncelleme: 27.08.2016 - 10:58
 

Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma

Kayseri'de 28 belediye personeli gözaltına alındı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında daha önce açığa alınan 28 belediye personeli yakalandı. Alınan bilgiye göre, Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma çerçevesinde, haklarında gözaltı kararı verilen ve daha önce açığa alınan 32 belediye personelinden 28'i Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.Gözaltına alınan şüpheliler, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyet müdürlüğüne götürüldü. Diğer zanlıların yakalanması için çalışmanın sürdüğü öğrenildi.
Kayseri'de 28 belediye personeli gözaltına alındı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında daha önce açığa alınan 28 belediye personeli yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma çerçevesinde, haklarında gözaltı kararı verilen ve daha önce açığa alınan 32 belediye personelinden 28'i Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheliler, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Diğer zanlıların yakalanması için çalışmanın sürdüğü öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.