pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma

27.08.2016 - 04:38, Güncelleme: 27.08.2016 - 04:38
 

Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma

Çankırı'da gözaltına alınan 18 emniyet mensubundan 16'sı tutuklandı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 18 polisten 16'sı tutuklandı.Alınan bilgiye göre, Çankırı Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındıktan sonra dün adliyeye sevk edilen şube müdürü ve komiserlerin de bulunduğu 18 şüphelinin savcılık sorguları tamamlandı.Mahkemeye çıkarılan polislerden 16'sı tutuklandı, 2'si ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Çankırı'da gözaltına alınan 18 emniyet mensubundan 16'sı tutuklandı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 18 polisten 16'sı tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Çankırı Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındıktan sonra dün adliyeye sevk edilen şube müdürü ve komiserlerin de bulunduğu 18 şüphelinin savcılık sorguları tamamlandı.

Mahkemeye çıkarılan polislerden 16'sı tutuklandı, 2'si ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.