pendik escort bayan
ak

Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma

26.08.2016 - 00:48, Güncelleme: 26.08.2016 - 00:48
 

Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma

Konya'nın Sarayönü ilçesinde FETÖ soruşturması kapsamında, adliyeye sevk edilen 5 kişiden, 4'ü tutuklandı

KONYA (AA) - Konya'nın Sarayönü ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında, adliyeye sevk edilen 5 kişiden, 4'ü tutuklandı. Edinilen bilgiye göre, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, 16 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan ve adliyeye sevk edilen 5 kişiden, 4'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, 1 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Gözaltında bulunan 11 kişinin ise sorgularının ardından, adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
Konya'nın Sarayönü ilçesinde FETÖ soruşturması kapsamında, adliyeye sevk edilen 5 kişiden, 4'ü tutuklandı
KONYA (AA) - Konya'nın Sarayönü ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında, adliyeye sevk edilen 5 kişiden, 4'ü tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, 16 kişi gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan ve adliyeye sevk edilen 5 kişiden, 4'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, 1 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Gözaltında bulunan 11 kişinin ise sorgularının ardından, adliyeye sevk edileceği öğrenildi.









Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.