pendik escort bayan
ak

Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma

24.08.2016 - 17:48, Güncelleme: 24.08.2016 - 17:48
 

Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma

Eskişehir'de gözaltına alınan aralarında eski Kadastro Daire Başkanının da bulunduğu 3 kişi tutuklandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü eski Kadastro Daire Başkanı Hasan Algül'ün de aralarında bulunduğu 3 kişi tutuklandı.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince 21 Ağustos'ta kent merkezinde düzenlenen eş zamanlı operasyonda yakalanan, eski Kadastro Daire Başkanı Hasan Algül, Kadastro Eskişehir İl Müdürlüğü kontrol memuru İsa Çifçi ve bilgisayar işletmeni Doğan Çakır, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.Şüpheli 3 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Eskişehir'de gözaltına alınan aralarında eski Kadastro Daire Başkanının da bulunduğu 3 kişi tutuklandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü eski Kadastro Daire Başkanı Hasan Algül'ün de aralarında bulunduğu 3 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince 21 Ağustos'ta kent merkezinde düzenlenen eş zamanlı operasyonda yakalanan, eski Kadastro Daire Başkanı Hasan Algül, Kadastro Eskişehir İl Müdürlüğü kontrol memuru İsa Çifçi ve bilgisayar işletmeni Doğan Çakır, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Şüpheli 3 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.