pendik escort bayan
ak

Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma

24.08.2016 - 16:33, Güncelleme: 24.08.2016 - 16:33
 

Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma

Karaman'da 13 emniyet mensubu daha gözaltına alındı

KARAMAN (AA) - Karaman'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, 13 emniyet personeli daha gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, Karaman Cumhuriyet Başsavcılığının darbe girişimiyle ilgili başlattığı soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı çıkarılan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor.Bu kapsamda Karaman'da 13 mensubu daha gözaltına alındı. Zanlılar, Karaman Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü. Soruşturma kapsamında 36 emniyet mensubu hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı. İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin dün düzenlediği operasyonda, aralarında 4. sınıf emniyet müdürleri, komiser yardımcıları ve polis memurlarının da bulunduğu 19 kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltı sayısı 32'ye yükselirken, 4 zanlının yakalanması için çalışmalar devam ediyor.
Karaman'da 13 emniyet mensubu daha gözaltına alındı

KARAMAN (AA) - Karaman'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, 13 emniyet personeli daha gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Karaman Cumhuriyet Başsavcılığının darbe girişimiyle ilgili başlattığı soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı çıkarılan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor.

Bu kapsamda Karaman'da 13 mensubu daha gözaltına alındı. Zanlılar, Karaman Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü.

Soruşturma kapsamında 36 emniyet mensubu hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı. İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin dün düzenlediği operasyonda, aralarında 4. sınıf emniyet müdürleri, komiser yardımcıları ve polis memurlarının da bulunduğu 19 kişi gözaltına alınmıştı.

Gözaltı sayısı 32'ye yükselirken, 4 zanlının yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.