pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma

24.08.2016 - 14:53, Güncelleme: 24.08.2016 - 14:53
 

Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma

Kırıkkale Mühimmat ve Garnizon Komutanlığında görevli bir binbaşı ile astsubay tutuklandı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, Kırıkkale Mühimmat ve Garnizon Komutanlığında görevli bir binbaşı ile astsubay tutuklandı.Alınan bilgiye göre, Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gözaltına alınan Kırıkkale Mühimmat ve Garnizon Komutanlığında görevli binbaşı Mehmet Uysal ile astsubay Ümit Arıkan'ın emniyetteki işlemleri tamamlandı.Adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Kırıkkale Mühimmat ve Garnizon Komutanlığında görevli bir binbaşı ile astsubay tutuklandı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, Kırıkkale Mühimmat ve Garnizon Komutanlığında görevli bir binbaşı ile astsubay tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gözaltına alınan Kırıkkale Mühimmat ve Garnizon Komutanlığında görevli binbaşı Mehmet Uysal ile astsubay Ümit Arıkan'ın emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.