pendik escort bayan
ak

Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma

11.08.2016 - 12:23, Güncelleme: 11.08.2016 - 12:23
 

Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma

Karatay Belediyesinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile ilişkisi olduğu gerekçesiyle 3 memurun daha açığa alındığı bildirildi

KONYA (AA) - Karatay Belediyesinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile ilişkisi olduğu gerekçesiyle 3 memurun daha açığa alındığı bildirildi.Belediyeden yapılan açıklamada, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Karatay Belediyesinde FETÖ/PDY bağlantısı gerekçesiyle daha önce 2 memur hakkında yasal soruşturma yapılarak ilgili makamlara bildirildiği belirtildi. Devam eden süreçte yapılan incelemede 3 memurun daha açığa alınarak, açığa alınan personel sayısının 5'e ulaştığı kaydedilen açıklamada, şunlar kaydedildi:"Açığa alınanlarla ilgili Valilik ile Cumhuriyet Başsavcılığı makamına bilgi verme işlemleri başlatıldı. Belediye olarak personellerimiz ile ilgili her türlü araştırma ve incelemeler hassasiyetle devam etmektedir. Belediye bünyemizde oluşturulan 5 kişilik komisyon marifetiyle tüm bilgi ve belgeler incelenerek, içinde bulunduğumuz OHAL süreci kapsamında tüm Türkiye'de olduğu gibi belediyemizde de çok yönlü, hassas ve teferruatlı çalışmalar yapılmaktadır."
Karatay Belediyesinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile ilişkisi olduğu gerekçesiyle 3 memurun daha açığa alındığı bildirildi

KONYA (AA) - Karatay Belediyesinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile ilişkisi olduğu gerekçesiyle 3 memurun daha açığa alındığı bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Karatay Belediyesinde FETÖ/PDY bağlantısı gerekçesiyle daha önce 2 memur hakkında yasal soruşturma yapılarak ilgili makamlara bildirildiği belirtildi.

Devam eden süreçte yapılan incelemede 3 memurun daha açığa alınarak, açığa alınan personel sayısının 5'e ulaştığı kaydedilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Açığa alınanlarla ilgili Valilik ile Cumhuriyet Başsavcılığı makamına bilgi verme işlemleri başlatıldı. Belediye olarak personellerimiz ile ilgili her türlü araştırma ve incelemeler hassasiyetle devam etmektedir. Belediye bünyemizde oluşturulan 5 kişilik komisyon marifetiyle tüm bilgi ve belgeler incelenerek, içinde bulunduğumuz OHAL süreci kapsamında tüm Türkiye'de olduğu gibi belediyemizde de çok yönlü, hassas ve teferruatlı çalışmalar yapılmaktadır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.