pendik escort bayan
ak

Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma

26.10.2016 - 10:38, Güncelleme: 26.10.2016 - 10:38
 

Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma

Karaman'da adliyeye sevk edilen 12 zanlıdan 7'si tutuklandı

KARAMAN (AA) - Karaman'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 12 şüpheliden 7'si tutuklandı.Karaman Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ'nün üniversitelerdeki yapılanmasına yönelik başlattığı soruşturma kapsamında gözaltına alınan, aralarında üniversite öğrencileri ve öğretim üyelerinin de bulunduğu 12 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.Adliyeye sevk edilen zanlılardan 7'si tutuklandı, 5'i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Gözaltındaki 10 şüphelinin, polisteki işlemleri sürüyor.Karaman merkezli 20 ilde 20 Ekim'de düzenlenen operasyonda, haklarında gözaltı kararı bulunan, aralarında öğretim üyeleri ve öğrencilerin de olduğu 45 şüpheliden 22'si yakalanmıştı.
Karaman'da adliyeye sevk edilen 12 zanlıdan 7'si tutuklandı

KARAMAN (AA) - Karaman'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 12 şüpheliden 7'si tutuklandı.

Karaman Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ'nün üniversitelerdeki yapılanmasına yönelik başlattığı soruşturma kapsamında gözaltına alınan, aralarında üniversite öğrencileri ve öğretim üyelerinin de bulunduğu 12 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan 7'si tutuklandı, 5'i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Gözaltındaki 10 şüphelinin, polisteki işlemleri sürüyor.

Karaman merkezli 20 ilde 20 Ekim'de düzenlenen operasyonda, haklarında gözaltı kararı bulunan, aralarında öğretim üyeleri ve öğrencilerin de olduğu 45 şüpheliden 22'si yakalanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.