pendik escort bayan
ak

Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma

01.10.2016 - 10:28, Güncelleme: 01.10.2016 - 10:28
 

Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma

Eskişehir merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 17 kişiden 12'si savcılığın itirazı üzerine tutuklandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir merkezli 3 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda gözaltına alındıktan sonra çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 17 kişiden 12'si, savcılığın itirazı üzerine tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin 23 Eylül'de Eskişehir, İzmir ve Ankara'da düzenlediği eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan ve ifadelerinin ardından önceki gün adliyeye sevk edilen 34 kişiden 5'i, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Şüphelilerden 12'si savcılıktaki ifadelerinin ardından, 17'si ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan ve aralarında öğretmen, okul idarecileri ile milli eğitim şube müdürlerinin de bulunduğu 17 şüpheli, savcılığın itirazı üzerine tekrar gözaltına alındı.Mahkemeye çıkarılan 17 şüpheliden 12'si tutuklandı. Böylece tutuklu sayısı 17 oldu.
Eskişehir merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 17 kişiden 12'si savcılığın itirazı üzerine tutuklandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir merkezli 3 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda gözaltına alındıktan sonra çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 17 kişiden 12'si, savcılığın itirazı üzerine tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin 23 Eylül'de Eskişehir, İzmir ve Ankara'da düzenlediği eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan ve ifadelerinin ardından önceki gün adliyeye sevk edilen 34 kişiden 5'i, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Şüphelilerden 12'si savcılıktaki ifadelerinin ardından, 17'si ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan ve aralarında öğretmen, okul idarecileri ile milli eğitim şube müdürlerinin de bulunduğu 17 şüpheli, savcılığın itirazı üzerine tekrar gözaltına alındı.

Mahkemeye çıkarılan 17 şüpheliden 12'si tutuklandı. Böylece tutuklu sayısı 17 oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.