pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma

29.09.2016 - 11:03, Güncelleme: 29.09.2016 - 11:03
 

Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma

Sivas'ta gözaltına alınan öğretmenlerden 12'si tutuklandı

SİVAS (AA) - Sivas'ta, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan öğretmenlerden 12'si tutuklandı.Sivas Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin yaptığı operasyonda gözaltına alınan 23 öğretmenin emniyetteki işlemleri tamamlandı.Adliyeye sevk zanlılardan 12'si tutuklandı, 11'i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Sivas'ta, 25 Eylül'de, 20 öğretmen gözaltına alınmış daha sonra bu sayı 23'e yükselmişti.
Sivas'ta gözaltına alınan öğretmenlerden 12'si tutuklandı

SİVAS (AA) - Sivas'ta, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan öğretmenlerden 12'si tutuklandı.

Sivas Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin yaptığı operasyonda gözaltına alınan 23 öğretmenin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk zanlılardan 12'si tutuklandı, 11'i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Sivas'ta, 25 Eylül'de, 20 öğretmen gözaltına alınmış daha sonra bu sayı 23'e yükselmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.