pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma

03.09.2016 - 13:58, Güncelleme: 03.09.2016 - 13:58
 

Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma

Aksaray'da FETÖ darbe girişimine yönelik olarak yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 550 kişiden 241'i tutuklandı

AKSARAY (AA) - Aksaray'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin olarak yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 550 kişiden 241'inin tutuklandığı bildirildi.İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile mücadelenin sürdürüldüğü belirtildi.Bu kapsamda terör örgütüyle bağlantısı olduğu tespit edilen kişilerin yakalanması için çalışmalar yapıldığı aktarılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:"Aksaray’da, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan 550 kişiden 241’i tutuklandı. Gözaltına alınan 188 kişi ise adli kontrolle serbest bırakıldı. Ayrıca 01.09.2016 tarihli resmi gazetenin mükerrer sayısında yayınlanan ihraç edilenler listesinde toplamda FETÖ/ PDY Terör Örgütü ile bağlantısı tespit edilen 10 üçüncü sınıf emniyet müdürü, 11 dördüncü sınıf emniyet müdürü, 6 emniyet amiri, 7 komiser, 9 komiser yardımcısı, 1 başpolis memuru ile 30 polis memuru ise devlet memurluğundan çıkarılmıştır."Açıklamada, çalışmaların hassasiyetle devam ettiği kaydedildi.
Aksaray'da FETÖ darbe girişimine yönelik olarak yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 550 kişiden 241'i tutuklandı

AKSARAY (AA) - Aksaray'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin olarak yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 550 kişiden 241'inin tutuklandığı bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile mücadelenin sürdürüldüğü belirtildi.

Bu kapsamda terör örgütüyle bağlantısı olduğu tespit edilen kişilerin yakalanması için çalışmalar yapıldığı aktarılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Aksaray’da, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan 550 kişiden 241’i tutuklandı. Gözaltına alınan 188 kişi ise adli kontrolle serbest bırakıldı. Ayrıca 01.09.2016 tarihli resmi gazetenin mükerrer sayısında yayınlanan ihraç edilenler listesinde toplamda FETÖ/ PDY Terör Örgütü ile bağlantısı tespit edilen 10 üçüncü sınıf emniyet müdürü, 11 dördüncü sınıf emniyet müdürü, 6 emniyet amiri, 7 komiser, 9 komiser yardımcısı, 1 başpolis memuru ile 30 polis memuru ise devlet memurluğundan çıkarılmıştır."

Açıklamada, çalışmaların hassasiyetle devam ettiği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.