pendik escort bayan
ak

FETÖ'nün darbe girişimi - Koyulhisar

16.07.2016 - 23:23, Güncelleme: 16.07.2016 - 23:23
 

FETÖ'nün darbe girişimi - Koyulhisar

Koyulhisar ilçesinde vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) askeri darbe girişimini protesto etti. Koyulhisar Kaymakamı Mustafa...

SİVAS (AA) - Koyulhisar ilçesinde vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) askeri darbe girişimini protesto etti.Koyulhisar Kaymakamı Mustafa Güngör, Belediye Başkanı Osman Epsileli ve bazı kurum müdürleri ellerinde Türk bayraklarıyla halkın arasında yürüyerek kaymakamlık binası önündeki Atatürk Anıtı önüne geldi.İstiklal Marşı okunmasının ardından konuşma yapan Güngör, darbe girişiminin kolluk kuvvetleri ve vatandaşların sayesinde engellendiğini söyledi. Bu ülke için çok bedeller ödendiğini ve ödenmeye devam ettiğini belirten Güngör, "Türkiye'de artık darbeler dönemi kapanmıştır. Güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz." dedi.Demokrasinin dimdik ayakta olduğunu, polis, asker ve Türk milletinin görevinin başında olduğunu vurgulayan Güngör, ülkenin çok daha güzel günler göreceğini ifade etti.Koyulhisar Belediye Başkanı Osman Epsileli ise Türk milletinin darbelere birlikte karşı koyacağını belirterek, "Bu ülke kutsal değerleri için çok canlar verdi, vermeye de devam edecektir." diye konuştu.Epsileli, yaşanan olayda şehit olanlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.
Koyulhisar ilçesinde vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) askeri darbe girişimini protesto etti. Koyulhisar Kaymakamı Mustafa...

SİVAS (AA) - Koyulhisar ilçesinde vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) askeri darbe girişimini protesto etti.

Koyulhisar Kaymakamı Mustafa Güngör, Belediye Başkanı Osman Epsileli ve bazı kurum müdürleri ellerinde Türk bayraklarıyla halkın arasında yürüyerek kaymakamlık binası önündeki Atatürk Anıtı önüne geldi.

İstiklal Marşı okunmasının ardından konuşma yapan Güngör, darbe girişiminin kolluk kuvvetleri ve vatandaşların sayesinde engellendiğini söyledi. Bu ülke için çok bedeller ödendiğini ve ödenmeye devam ettiğini belirten Güngör, "Türkiye'de artık darbeler dönemi kapanmıştır. Güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

Demokrasinin dimdik ayakta olduğunu, polis, asker ve Türk milletinin görevinin başında olduğunu vurgulayan Güngör, ülkenin çok daha güzel günler göreceğini ifade etti.

Koyulhisar Belediye Başkanı Osman Epsileli ise Türk milletinin darbelere birlikte karşı koyacağını belirterek, "Bu ülke kutsal değerleri için çok canlar verdi, vermeye de devam edecektir." diye konuştu.

Epsileli, yaşanan olayda şehit olanlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.