pendik escort bayan
ak

Fetö'nün Darbe Girişimi

28.07.2016 - 18:33, Güncelleme: 28.07.2016 - 18:33
 

Fetö'nün Darbe Girişimi

Eskişehir'de FETÖ'nün darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında 67 sağlık personeli açığa alındı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde görevli 67 personel açığa alındı.Alınan bilgiye göre, İl Sağlık Müdürlüğü, FETÖ'nün darbe girişiminin ardından yürütülen soruşturma kapsamında, kentteki sağlık kurumlarında görevli aralarında doktor, hemşire, sağlık ve idari memurların da bulunduğu 67 kişinin açığa alınmasını kararlaştırdı.Görevden el çektirilenler arasında Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hüseyin Seyhan Fidan ile Yunus Emre Devlet Hastanesi Yöneticisi Mehmet Erşan Bilgili'nin de olduğu öğrenildi.
Eskişehir'de FETÖ'nün darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında 67 sağlık personeli açığa alındı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde görevli 67 personel açığa alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Sağlık Müdürlüğü, FETÖ'nün darbe girişiminin ardından yürütülen soruşturma kapsamında, kentteki sağlık kurumlarında görevli aralarında doktor, hemşire, sağlık ve idari memurların da bulunduğu 67 kişinin açığa alınmasını kararlaştırdı.

Görevden el çektirilenler arasında Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hüseyin Seyhan Fidan ile Yunus Emre Devlet Hastanesi Yöneticisi Mehmet Erşan Bilgili'nin de olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.