pendik escort bayan
ak

Fetö'nün Darbe Girişimi

28.07.2016 - 16:43, Güncelleme: 28.07.2016 - 16:43
 

Fetö'nün Darbe Girişimi

Konya'nın Ereğli ilçesinde açığa alınan 15 emniyet mensubu gözaltına alındı

KONYA (AA) - Konya'nın Ereğli ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında açığa alınan 15 emniyet mensubu, gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, darbe girişiminin ardından yürütülen soruşturmalar sürüyor.Bu kapsamda gözaltına alınan aralarında 2. sınıf emniyet müdürü, emniyet amiri, komiser ve polis memurlarının da bulunduğu 15 emniyet mensubu, Ereğli Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi.Zanlılar daha sonra ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü.
Konya'nın Ereğli ilçesinde açığa alınan 15 emniyet mensubu gözaltına alındı

KONYA (AA) - Konya'nın Ereğli ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında açığa alınan 15 emniyet mensubu, gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, darbe girişiminin ardından yürütülen soruşturmalar sürüyor.

Bu kapsamda gözaltına alınan aralarında 2. sınıf emniyet müdürü, emniyet amiri, komiser ve polis memurlarının da bulunduğu 15 emniyet mensubu, Ereğli Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi.

Zanlılar daha sonra ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.