pendik escort bayan
ak

Fetö'nün Darbe Girişimi

28.07.2016 - 12:28, Güncelleme: 28.07.2016 - 12:28
 

Fetö'nün Darbe Girişimi

Karaman'da adliyeye sevk edilen 3 sağlık çalışanından 2'si tutuklandı

KARAMAN (AA) - Karaman'ın Sarıveliler ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, adliyeye sevk edilen 3 sağlık çalışanından 2'si tutuklandı.Alınan bilgiye göre, darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, ilçeye bağlı Göktepe beldesindeki sağlık ocağında görev yapan İsmail ve eşi hemşire Hanife Sarı ile Ümit Alkan, gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan İsmail Sarı ve Ümit Alkan, tutuklandı, Hanife Sarı ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.
Karaman'da adliyeye sevk edilen 3 sağlık çalışanından 2'si tutuklandı

KARAMAN (AA) - Karaman'ın Sarıveliler ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, adliyeye sevk edilen 3 sağlık çalışanından 2'si tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, ilçeye bağlı Göktepe beldesindeki sağlık ocağında görev yapan İsmail ve eşi hemşire Hanife Sarı ile Ümit Alkan, gözaltına alındı.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan İsmail Sarı ve Ümit Alkan, tutuklandı, Hanife Sarı ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.