pendik escort bayan
ak

Fetö'nün Darbe Girişimi

28.07.2016 - 10:43, Güncelleme: 28.07.2016 - 10:43
 

Fetö'nün Darbe Girişimi

Kırşehir'de darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturmada bugüne kadar aralarında vali yardımcısı, il müftüsü ve kadastro müdürünün de yer aldığı 230 kamu çalışanı görevinden uzaklaştırıldı

KIRŞEHİR (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında Kırşehir'de görevinden uzaklaştırılan kamu personeli sayısı 230'a yükseldi.Kırşehir Valiliğinden alınan bilgiye göre, FETÖ/PDY'nin faaliyetleri ile örgütle bağlantısı olan kamu görevlilerinin ortaya çıkarılması amacıyla yürütülen çalışma kapsamında, terör örgütüyle bağlantısı olduğundan şüphelenilen Kırşehir'deki bazı kamu çalışanlarının açığa alınmasına karar verildi.Soruşturma kapsamında bugüne kadar Vali Yardımcısı Zekai Erdem, İl Müftüsü Mehmet Şahin, İl Kadastro Müdürü Mahmut Erbaş ve Kırşehir Emniyet Müdürlüğünden 11 müdürün de aralarında bulunduğu 230 kamu görevlisi açığa alındı.Görevden el çektirilenler arasında bir vali yardımcısı, 2 il müdürü, Kırşehir Emniyet Müdürlüğünden 48 emniyet mensubu, İl Milli Eğitim Müdürlüğünden 137 öğretmen, sağlık kuruluşlarından 5'i doktor 33 personel, diğer kurumlardan da 8 memur ve bir işçi yer aldı.
Kırşehir'de darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturmada bugüne kadar aralarında vali yardımcısı, il müftüsü ve kadastro müdürünün de yer aldığı 230 kamu çalışanı görevinden uzaklaştırıldı

KIRŞEHİR (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında Kırşehir'de görevinden uzaklaştırılan kamu personeli sayısı 230'a yükseldi.

Kırşehir Valiliğinden alınan bilgiye göre, FETÖ/PDY'nin faaliyetleri ile örgütle bağlantısı olan kamu görevlilerinin ortaya çıkarılması amacıyla yürütülen çalışma kapsamında, terör örgütüyle bağlantısı olduğundan şüphelenilen Kırşehir'deki bazı kamu çalışanlarının açığa alınmasına karar verildi.

Soruşturma kapsamında bugüne kadar Vali Yardımcısı Zekai Erdem, İl Müftüsü Mehmet Şahin, İl Kadastro Müdürü Mahmut Erbaş ve Kırşehir Emniyet Müdürlüğünden 11 müdürün de aralarında bulunduğu 230 kamu görevlisi açığa alındı.

Görevden el çektirilenler arasında bir vali yardımcısı, 2 il müdürü, Kırşehir Emniyet Müdürlüğünden 48 emniyet mensubu, İl Milli Eğitim Müdürlüğünden 137 öğretmen, sağlık kuruluşlarından 5'i doktor 33 personel, diğer kurumlardan da 8 memur ve bir işçi yer aldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.