pendik escort bayan
ak

Fetö'nün Darbe Girişimi

27.07.2016 - 22:23, Güncelleme: 27.07.2016 - 22:23
 

Fetö'nün Darbe Girişimi

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde, Aktif Eğitimciler Sendikası ilçe temsilcisinin de aralarında bulunduğu 16 öğretmen gözaltına alındı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, Aktif Eğitimciler Sendikası ilçe temsilcisinin aralarında bulunduğu 16 öğretmen gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, soruşturma kapsamında ilçede çeşitli okullarda görev yapan ve aralarında sendikanın ilçe temsilcisi Serdar Yusuf Ulus'un da aralarında bulunduğu 16 öğretmeni yakalamak için polis ekiplerince çalışma başlatıldı.İlçede gözaltına alınan 16 öğretmen, Beypazarı Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü.
Ankara'nın Beypazarı ilçesinde, Aktif Eğitimciler Sendikası ilçe temsilcisinin de aralarında bulunduğu 16 öğretmen gözaltına alındı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, Aktif Eğitimciler Sendikası ilçe temsilcisinin aralarında bulunduğu 16 öğretmen gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, soruşturma kapsamında ilçede çeşitli okullarda görev yapan ve aralarında sendikanın ilçe temsilcisi Serdar Yusuf Ulus'un da aralarında bulunduğu 16 öğretmeni yakalamak için polis ekiplerince çalışma başlatıldı.

İlçede gözaltına alınan 16 öğretmen, Beypazarı Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.