pendik escort bayan
ak

Fetö'nün Darbe Girişimi

26.07.2016 - 23:48, Güncelleme: 26.07.2016 - 23:48
 

Fetö'nün Darbe Girişimi

KONYA (AA) - Konya'nın Seydişehir ilçesinde FETÖ'nün darbe girişiminden sonra sosyal medya hesapları üzerinden hükümetin aleyhinde paylaşımlar yaptığı...

KONYA (AA) - Konya'nın Seydişehir ilçesinde FETÖ'nün darbe girişiminden sonra sosyal medya hesapları üzerinden hükümetin aleyhinde paylaşımlar yaptığı gerekçesi ile 2 öğretmen gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, mahkemeye sevk edilen öğretmenlerden R.A. tutuklanırken H.F. serbest bırakıldı.Öte yandan, darbe girişiminden sonra Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Seydişehir’deki çeşitli okullarda görev yapan 10 öğretmen açığa alındı, öğretmenlerden L.Ü. tutuklandı.Daha önce de 19 öğretmenin açığa alındığı Seydişehir’de şimdiye kadar açığa alınan öğretmen sayısı 29'a yükseldi.
KONYA (AA) - Konya'nın Seydişehir ilçesinde FETÖ'nün darbe girişiminden sonra sosyal medya hesapları üzerinden hükümetin aleyhinde paylaşımlar yaptığı...

KONYA (AA) - Konya'nın Seydişehir ilçesinde FETÖ'nün darbe girişiminden sonra sosyal medya hesapları üzerinden hükümetin aleyhinde paylaşımlar yaptığı gerekçesi ile 2 öğretmen gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, mahkemeye sevk edilen öğretmenlerden R.A. tutuklanırken H.F. serbest bırakıldı.

Öte yandan, darbe girişiminden sonra Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Seydişehir’deki çeşitli okullarda görev yapan 10 öğretmen açığa alındı, öğretmenlerden L.Ü. tutuklandı.

Daha önce de 19 öğretmenin açığa alındığı Seydişehir’de şimdiye kadar açığa alınan öğretmen sayısı 29'a yükseldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.