pendik escort bayan
ak

Fetö'nün Darbe Girişimi

26.07.2016 - 19:38, Güncelleme: 26.07.2016 - 19:38
 

Fetö'nün Darbe Girişimi

Kırşehir'de bir sendika temsilcisi ve avukat gözaltına alındı- Kuleli Askeri Lisesindeki 2 öğrencinin Kırşehir'deki evlerinde arama yapıldı

KIRŞEHİR (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında bir avukat ve sendika temsilcisi gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, soruşturma kapsamında cumhuriyet savcısının talimatıyla çalışma yaparak, terör örgütü FETÖ'ye yakınlığıyla bilinen Aktif Eğitim-Sen'in Kırşehir temsilcisi B.Ç. ile kent merkezinde serbest avukat olan Ş.S'yi, konutlarında gözaltına aldı.Zanlılar, sağlık kontrollerinin ardından Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü.Kuleli Askeri Lisesinde eğitim gören 2 öğrencinin evlerinde de arama yapıldı.Darbe girişimine katıldıkları iddiasıyla İstanbul'da gözaltına alınan askeri öğrenciler M.Ç'nin Ahi Evran Mahallesi'nde ve Y.Ş'nin Aşıkpaşa Mahallesi'ndeki evlerinde arama yapan ekipler, öğrencilere ait kitaplar ve dokümanları inceledi.
Kırşehir'de bir sendika temsilcisi ve avukat gözaltına alındı- Kuleli Askeri Lisesindeki 2 öğrencinin Kırşehir'deki evlerinde arama yapıldı

KIRŞEHİR (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında bir avukat ve sendika temsilcisi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, soruşturma kapsamında cumhuriyet savcısının talimatıyla çalışma yaparak, terör örgütü FETÖ'ye yakınlığıyla bilinen Aktif Eğitim-Sen'in Kırşehir temsilcisi B.Ç. ile kent merkezinde serbest avukat olan Ş.S'yi, konutlarında gözaltına aldı.

Zanlılar, sağlık kontrollerinin ardından Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Kuleli Askeri Lisesinde eğitim gören 2 öğrencinin evlerinde de arama yapıldı.

Darbe girişimine katıldıkları iddiasıyla İstanbul'da gözaltına alınan askeri öğrenciler M.Ç'nin Ahi Evran Mahallesi'nde ve Y.Ş'nin Aşıkpaşa Mahallesi'ndeki evlerinde arama yapan ekipler, öğrencilere ait kitaplar ve dokümanları inceledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.