pendik escort bayan
ak

Fetö'nün Darbe Girişimi

26.07.2016 - 18:13, Güncelleme: 26.07.2016 - 18:13
 

Fetö'nün Darbe Girişimi

Nevşehir'de bir öğretim üyesi ve bir öğretmen tutuklandı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında bir öğretim üyesi ile bir öğretmen tutuklandı.Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamaya göre, "silahlı terör örgütü üyesi olma" suçlamasıyla haklarında soruşturma başlatılan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ünal Zal ile Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde öğretmen olarak görev yapan Ali Kızıltepe Nevşehir Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.Zanlılar, Nevşehir E-Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.
Nevşehir'de bir öğretim üyesi ve bir öğretmen tutuklandı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında bir öğretim üyesi ile bir öğretmen tutuklandı.

Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamaya göre, "silahlı terör örgütü üyesi olma" suçlamasıyla haklarında soruşturma başlatılan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ünal Zal ile Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde öğretmen olarak görev yapan Ali Kızıltepe Nevşehir Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.

Zanlılar, Nevşehir E-Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.