pendik escort bayan
ak

Fetö'nün Darbe Girişimi

26.07.2016 - 17:23, Güncelleme: 26.07.2016 - 17:23
 

Fetö'nün Darbe Girişimi

Yozgat'ta görevden uzaklaştırılan kamu personeli sayısı 606'ya ulaştı- 15 kişi tutuklandı

YOZGAT (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında Yozgat’ta görevden uzaklaştırılan kamu personeli sayısı 606'ya çıktı.Alınan bilgiye göre, FETÖ ile bağlantılı kamu personelinin durumlarının değerlendirilmesine yönelik başlatılan soruşturma sürüyor. Bakanlıklardan gelen talimatlar ve valiliğin yönergeleriyle FETÖ ile ilişkisi olduğu tespit edilen kamu personeli açığa alınıyor. Bu kapsamda il genelinde 11 hakim, 7 savcı ve 72 emniyet mensubunun yanı sıra milli eğitimden 372, polis meslek eğitim merkezinden 4, Bozok Üniversitesinden 114, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumundan 10, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden 4, Kredi ve Yurtlar Kurumundan 3, Sosyal Güvenlik Kurumundan 2, Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğünden 2, Müftülükten 4, Akdağmadeni Orman İşletme Müdürlüğünden 1 olmak üzere toplam 606 kişi görevden uzaklaştırıldı. Görevden uzaklaştırılarak gözaltına alınanlardan 15 kişi tutuklandı, 7 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Soruşturma kapsamında, 3 özel eğitim kurumu, 7 yurt , 3 dernek ve vakıf ile 1 sendika da kapatıldı.
Yozgat'ta görevden uzaklaştırılan kamu personeli sayısı 606'ya ulaştı- 15 kişi tutuklandı

YOZGAT (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında Yozgat’ta görevden uzaklaştırılan kamu personeli sayısı 606'ya çıktı.

Alınan bilgiye göre, FETÖ ile bağlantılı kamu personelinin durumlarının değerlendirilmesine yönelik başlatılan soruşturma sürüyor.

Bakanlıklardan gelen talimatlar ve valiliğin yönergeleriyle FETÖ ile ilişkisi olduğu tespit edilen kamu personeli açığa alınıyor.

Bu kapsamda il genelinde 11 hakim, 7 savcı ve 72 emniyet mensubunun yanı sıra milli eğitimden 372, polis meslek eğitim merkezinden 4, Bozok Üniversitesinden 114, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumundan 10, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden 4, Kredi ve Yurtlar Kurumundan 3, Sosyal Güvenlik Kurumundan 2, Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğünden 2, Müftülükten 4, Akdağmadeni Orman İşletme Müdürlüğünden 1 olmak üzere toplam 606 kişi görevden uzaklaştırıldı.

Görevden uzaklaştırılarak gözaltına alınanlardan 15 kişi tutuklandı, 7 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Soruşturma kapsamında, 3 özel eğitim kurumu, 7 yurt , 3 dernek ve vakıf ile 1 sendika da kapatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.