pendik escort bayan
ak

Fetö'nün Darbe Girişimi

26.07.2016 - 00:33, Güncelleme: 26.07.2016 - 00:33
 

Fetö'nün Darbe Girişimi

Kayseri'de FETÖ'nün "imamlarından" oldukları iddiasıyla 13 kişi gözaltına alındı- Zanlıların evlerinde 1 dolarlık banknotlar bulundu

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, FETÖ'nün "imamlarından" oldukları iddia edilen 13 kişi gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerince, FETÖ'nün okulları ile yurtlarında eğitimcilik yapan ve örgüt adına toplantılar yaparak finans kaynağı temin ettikleri belirlenen "FETÖ imamlarından" Abdullah C, Ali K, Halit Ş, İlhan C, Murat F, Tekin B, Yasin İ, Zafer Ç, Bilal K, Mehmet Y, Murat T, Ömer A. ve Yunus B. gözaltına alındı.Zanlıların ikametlerinde yapılan aramalarda örgüte ait 1 dolarlar bulundu.Soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı çıkarılan 13 kişinin de firari olduğu, firariler arasında Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Şükrü Boydak'ın eşi Aliye Boydak'ın da bulunduğu öğrenildi.
Kayseri'de FETÖ'nün "imamlarından" oldukları iddiasıyla 13 kişi gözaltına alındı- Zanlıların evlerinde 1 dolarlık banknotlar bulundu

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, FETÖ'nün "imamlarından" oldukları iddia edilen 13 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerince, FETÖ'nün okulları ile yurtlarında eğitimcilik yapan ve örgüt adına toplantılar yaparak finans kaynağı temin ettikleri belirlenen "FETÖ imamlarından" Abdullah C, Ali K, Halit Ş, İlhan C, Murat F, Tekin B, Yasin İ, Zafer Ç, Bilal K, Mehmet Y, Murat T, Ömer A. ve Yunus B. gözaltına alındı.

Zanlıların ikametlerinde yapılan aramalarda örgüte ait 1 dolarlar bulundu.

Soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı çıkarılan 13 kişinin de firari olduğu, firariler arasında Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Şükrü Boydak'ın eşi Aliye Boydak'ın da bulunduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.