pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Fetö'nün Darbe Girişimi

25.07.2016 - 21:23, Güncelleme: 25.07.2016 - 21:23
 

Fetö'nün Darbe Girişimi

Kırşehir'de eski KOM Şube Müdürü Çığır gözaltına alındı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında eski Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürü Ali Çığır gözaltına alındı.Soruşturma kapsamında, gözaltına alınan Kırşehir Emniyet Müdürlüğü eski KOM Şube Müdürü Çığır'ın ev ve arabasında yapılan aramada, çok sayıda dijital doküman, hard disk ve evraklara el konuldu.Çığır, sağlık kontrolünün ardından Kırşehir Adliyesine götürüldü.
Kırşehir'de eski KOM Şube Müdürü Çığır gözaltına alındı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında eski Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürü Ali Çığır gözaltına alındı.

Soruşturma kapsamında, gözaltına alınan Kırşehir Emniyet Müdürlüğü eski KOM Şube Müdürü Çığır'ın ev ve arabasında yapılan aramada, çok sayıda dijital doküman, hard disk ve evraklara el konuldu.

Çığır, sağlık kontrolünün ardından Kırşehir Adliyesine götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.