pendik escort bayan
ak

Fetö'nün Darbe Girişimi

25.07.2016 - 21:23, Güncelleme: 25.07.2016 - 21:23
 

Fetö'nün Darbe Girişimi

Nevşehir Vali Yardımcısı Halil Berk tutuklandı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Vali Yardımcısı Halil Berk tutuklandı. Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığının darbe girişimine ilişkin başlattığı soruşturmada, adresinde bulunamadığı için hakkında yakalama kararı çıkartılan Berk, Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde gözaltına alındı.Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince emniyette ifadesi alınan Berk, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.Öte yandan soruşturma kapsamında, Kozaklı ilçesinde 1 emniyet amiri, 1 imam, 1 doktor ve 2 zabıt katibinin de gözaltına alındığı öğrenildi.
Nevşehir Vali Yardımcısı Halil Berk tutuklandı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Vali Yardımcısı Halil Berk tutuklandı.

Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığının darbe girişimine ilişkin başlattığı soruşturmada, adresinde bulunamadığı için hakkında yakalama kararı çıkartılan Berk, Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde gözaltına alındı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince emniyette ifadesi alınan Berk, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Öte yandan soruşturma kapsamında, Kozaklı ilçesinde 1 emniyet amiri, 1 imam, 1 doktor ve 2 zabıt katibinin de gözaltına alındığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.