pendik escort bayan
ak

Fetö'nün Darbe Girişimi

25.07.2016 - 17:23, Güncelleme: 25.07.2016 - 17:23
 

Fetö'nün Darbe Girişimi

Anadolu Üniversitesinde 4 öğretim üyesi daha açığa alındı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, Anadolu Üniversitesinde 4 öğretim üyesinin daha açığa alındı.Rektörlükten yapılan yazılı açıklamada, üniversite bünyesinde yürütülmekte olan FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 4 öğretim üyesinin daha açığa alındığı belirtildi.Üniversite yönetimi 22 Temmuz'da 28'i idari, 9'u akademik olmak üzere 37 personeli açığa almıştı. Bugün yapılan açıklamanın ardından açığa alınan personel sayısı 41'e yükseldi.
Anadolu Üniversitesinde 4 öğretim üyesi daha açığa alındı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, Anadolu Üniversitesinde 4 öğretim üyesinin daha açığa alındı.

Rektörlükten yapılan yazılı açıklamada, üniversite bünyesinde yürütülmekte olan FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 4 öğretim üyesinin daha açığa alındığı belirtildi.

Üniversite yönetimi 22 Temmuz'da 28'i idari, 9'u akademik olmak üzere 37 personeli açığa almıştı. Bugün yapılan açıklamanın ardından açığa alınan personel sayısı 41'e yükseldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.