pendik escort bayan
ak

Fetö'nün Darbe Girişimi

25.07.2016 - 16:48, Güncelleme: 25.07.2016 - 16:48
 

Fetö'nün Darbe Girişimi

Eskişehir'de gözaltına alınan albay, hakim, emniyet amiri ve polis memurunun evlerinde yapılan aramada seri numarası "F" ile başlayan 1 dolarlık banknotlar çıktı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan albay, hakim, emniyet amiri ve polis memurunun evlerinde yapılan aramada seri numarası "F" ile başlayan 1 dolarlık banknotlar bulundu.Alınan bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, darbe girişimine ilişkin soruşturma doğrultusunda kentte 3 ayrı eve eş zamanlı operasyon düzenledi. Ekipler, hakkında yakalama kararı bulunan, Hava Pilot Albay Abdurrahman Aslan, İdari Hakim Sadık Gökçekli, emniyet amiri Yakup Çolak ile polis memuru Mustafa Tekdoğan'ı gözaltına aldı. Zanlıların evlerinde yapılan aramalarda, seri numarası "F" ile başlayan 1 dolarlık banknotlar çıktı. Gözaltına alınan 4 şüphelinin emniyetteki sorgularının sürdüğü öğrenildi.- 1 dolarlık banknotların sırrı Darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında, emniyet müdürlüğü ekiplerince yakalanan bazı zanlıların üzerinden çıkan 1 dolarlık banknotların örgüt içindeki hiyerarşide şifre amaçlı kullanıldığı iddia edilmişti. Paraların, FETÖ'nün elebaşı tarafından sözde "bereket ve işlerinin yolunda gitmesi" amacıyla okunarak gönderildiği, dolarları iş adamlarının bereket, askerlerin ise örgüte mensup olduğunu göstermek için yanında taşıdığı ileri sürülmüştü.
Eskişehir'de gözaltına alınan albay, hakim, emniyet amiri ve polis memurunun evlerinde yapılan aramada seri numarası "F" ile başlayan 1 dolarlık banknotlar çıktı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan albay, hakim, emniyet amiri ve polis memurunun evlerinde yapılan aramada seri numarası "F" ile başlayan 1 dolarlık banknotlar bulundu.

Alınan bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, darbe girişimine ilişkin soruşturma doğrultusunda kentte 3 ayrı eve eş zamanlı operasyon düzenledi. Ekipler, hakkında yakalama kararı bulunan, Hava Pilot Albay Abdurrahman Aslan, İdari Hakim Sadık Gökçekli, emniyet amiri Yakup Çolak ile polis memuru Mustafa Tekdoğan'ı gözaltına aldı.

Zanlıların evlerinde yapılan aramalarda, seri numarası "F" ile başlayan 1 dolarlık banknotlar çıktı. Gözaltına alınan 4 şüphelinin emniyetteki sorgularının sürdüğü öğrenildi.

- 1 dolarlık banknotların sırrı

Darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında, emniyet müdürlüğü ekiplerince yakalanan bazı zanlıların üzerinden çıkan 1 dolarlık banknotların örgüt içindeki hiyerarşide şifre amaçlı kullanıldığı iddia edilmişti. Paraların, FETÖ'nün elebaşı tarafından sözde "bereket ve işlerinin yolunda gitmesi" amacıyla okunarak gönderildiği, dolarları iş adamlarının bereket, askerlerin ise örgüte mensup olduğunu göstermek için yanında taşıdığı ileri sürülmüştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.