pendik escort bayan
ak

Fetö'nün Darbe Girişimi

25.07.2016 - 12:03, Güncelleme: 25.07.2016 - 12:03
 

Fetö'nün Darbe Girişimi

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde vatandaşlar, meydanlarda demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor.Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz...

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde vatandaşlar, meydanlarda demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor.Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz gecesi yapmış olduğu darbe girişiminin ardından ilçede 10 gündür demokrasi nöbeti tutuluyor.Ellerinde Türk bayrakları ve pankartlarla demokrasi nöbeti tutan Beyşehir halkı, gündüz işine, akşam saatlerinde de meydana gelerek gece geç saatlere kadar nöbet tutmaya devam ediyor. Demokrasi nöbetine, Beyşehir Kaymakam Vekili Kadir Ulusoy, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Emniyet Müdürü Sıddık Çimencan, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, İlçe Müftüsü Mahmut Çelikoğlu, kamu kurumlarının müdürleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle çok sayıda vatandaş katıldı.
KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde vatandaşlar, meydanlarda demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor.Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz...

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde vatandaşlar, meydanlarda demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor.

Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz gecesi yapmış olduğu darbe girişiminin ardından ilçede 10 gündür demokrasi nöbeti tutuluyor.

Ellerinde Türk bayrakları ve pankartlarla demokrasi nöbeti tutan Beyşehir halkı, gündüz işine, akşam saatlerinde de meydana gelerek gece geç saatlere kadar nöbet tutmaya devam ediyor.

Demokrasi nöbetine, Beyşehir Kaymakam Vekili Kadir Ulusoy, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Emniyet Müdürü Sıddık Çimencan, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, İlçe Müftüsü Mahmut Çelikoğlu, kamu kurumlarının müdürleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle çok sayıda vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.