pendik escort bayan
ak

Fetö'nün Darbe Girişimi

25.07.2016 - 10:08, Güncelleme: 25.07.2016 - 10:08
 

Fetö'nün Darbe Girişimi

Selçuk Üniversitesi'nde 167 akademisyen, 8 fakülte sekreteri, bir daire başkanı ve bir müdür açığa alındı- Rektör Prof. Dr. Şahin: "Bazı öğretim üyeleri ve çalışanlarla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur. FETÖ/PDY ile üniversitemiz bünyesinde

KONYA (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, Selçuk Üniversitesi bünyesinde görev yapan 167 akademisyen, 8 fakülte sekreteri, bir daire başkanı ve bir müdür açığa alındı.Selçuk Üniversitesinden yapılan yazılı açıklamada, FETÖ'nün darbe girişimine yönelik yürütülen çalışmada, 48'i profesör, 37'si doçent olmak üzere 167 akademisyen, 8 fakülte sekreteri, bir daire başkanı ve bir müdürün açığa alındığı belirtildi.Rektör Prof. Dr. Mustafa Şahin de rektörlük tarafından titizlikle yürütülen çalışmalar kapsamında açığa alınan tüm personel hakkında idari soruşturma başlatıldığını belirterek, "Bazı öğretim üyeleri ve çalışanlarla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur. FETÖ/PDY ile üniversitemiz bünyesinde gerçekleştirilen mücadelemiz aynı titizlikle ve kararlılıkla sürdürülecektir." ifadelerini kullandı.
Selçuk Üniversitesi'nde 167 akademisyen, 8 fakülte sekreteri, bir daire başkanı ve bir müdür açığa alındı- Rektör Prof. Dr. Şahin: "Bazı öğretim üyeleri ve çalışanlarla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur. FETÖ/PDY ile üniversitemiz bünyesinde

KONYA (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, Selçuk Üniversitesi bünyesinde görev yapan 167 akademisyen, 8 fakülte sekreteri, bir daire başkanı ve bir müdür açığa alındı.

Selçuk Üniversitesinden yapılan yazılı açıklamada, FETÖ'nün darbe girişimine yönelik yürütülen çalışmada, 48'i profesör, 37'si doçent olmak üzere 167 akademisyen, 8 fakülte sekreteri, bir daire başkanı ve bir müdürün açığa alındığı belirtildi.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Şahin de rektörlük tarafından titizlikle yürütülen çalışmalar kapsamında açığa alınan tüm personel hakkında idari soruşturma başlatıldığını belirterek, "Bazı öğretim üyeleri ve çalışanlarla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur. FETÖ/PDY ile üniversitemiz bünyesinde gerçekleştirilen mücadelemiz aynı titizlikle ve kararlılıkla sürdürülecektir." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.