pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Fetö'nün Darbe Girişimi

25.07.2016 - 00:48, Güncelleme: 25.07.2016 - 00:48
 

Fetö'nün Darbe Girişimi

Eski ilçe emniyet müdürü tutuklandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi soruşturması kapsamında gözaltına alınan eski ilçe emniyet müdürü tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından gözaltına alınan eski Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürü Ahmet İz, sağlık kontrolünün ardından ifade için emniyete götürüldü.Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen İz, tutuklandı.İz'in kısa bir süre önce görevden alındığı öğrenildi.
Eski ilçe emniyet müdürü tutuklandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi soruşturması kapsamında gözaltına alınan eski ilçe emniyet müdürü tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından gözaltına alınan eski Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürü Ahmet İz, sağlık kontrolünün ardından ifade için emniyete götürüldü.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen İz, tutuklandı.

İz'in kısa bir süre önce görevden alındığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.